Κυριακή 5 Ιουλίου 2015

Τουρκία: Γονείς ξέχασαν το μωρό σε φουσκωτό παιχνίδι και βγήκε στα ανοιχτά - Το έσωσε το λιμενικό (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα κοριτσάκι μόλις δέκα μηνών βρέθηκε ξαφνικά να... ταξιδεύει από τα παράλια της Τουρκίας προς τη Λέσβο, όταν οι γονείς της το ξέχασαν εντελώς.

Ευτυχώς το λιμενικό κατάφερε τελικά να σώσει το μωρό, το οποίο παρέδωσαν στη μητέρα, μετά από την περιπέτεια.

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, οι γονείς είχαν ξεχάσει πως είχαν αφήσει τη μικρή σε ένα φουσκωτό παιχνίδι, μέσα στη θάλασσα. Το ρεύμα παρέσυρε το κοριτσάκι ανοιχτά, χωρίς εκείνοι να το αντιληφθούν, μέχρι να τους ειδοποιήσουν οι άλλοι παραθεριστές.

Όταν δεν κατάφεραν να πλησιάσουν το μωρό, ειδοποίησαν το λιμενικό, που διέσωσε το κοριτσάκι το οποίο βρισκόταν ήδη στα ανοιχτά, σχεδόν μισό μίλι από την ακτή.


Πηγή: iefimerida.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *