Κυριακή 5 Ιουλίου 2015

IALMOPIA LIVE: Χωρίς προβλήματα η διεξαγωγή του δημοψηφίσματος στην Αριδαία (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ομαλά εξελίσσεται από το πρωί της Κυριακής η διαδικασία του δημοψηφίσματος στα εκλογικά κέντρα της Αριδαίας.


Παρά την αφόρητη ζέστη, οι κάτοικοι της Αλμωπίας προσήλθαν στις κάλπες για να αποφασίσουν, ουσιαστικά, για το μέλλον της Ελλάδας στην Ευρώπη και τον κόσμο.

Δεν αναφέρθηκαν προβλήματα στη διαδικασία, παρά το γεγονός ότι η πλειοψηφία των μελών των εφορευτικών επιτροπών δεν παρουσιάστηκε. Στα περισσότερα εκλογικά τμήματα, η διαδικασία διεξάγεται αποκλειστικά από τους δικαστικούς αντιπροσώπους και τους γραμματείς.

Οι κάλπες κλείνουν στις 19:00 και το ialmopia θα σας ενημερώνει συνεχώς για τα αποτελέσματα. Σύμφωνα με το Υπουργείο Εσωτερικών, μετά τις 21:00 θα έχουμε μια σαφή εικόνα για την ετυμηγορία του ελληνικού λαού.

Δείτε εικόνες από τη σημερινή εκλογική διαδικασία








ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *