Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

ΚΠ ''Όραμα'': Ολοκλήρωση των κινητών μονάδων ενημερώσεων στο πλαίσιο του έργου «Ολοκληρωμένο σχέδιο δράσης για την ενίσχυση της απασχόλησης και της επιχειρηματικότητας των ανέργων στην Π.Ε. Πέλλας»

Τη Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015 το Κέντρο Πρόληψης Ν. Πέλλας «Όραμα» ως εταίρος της Σύμπραξης «Στήριξη Ανέργων στην Πέλλα» ολοκλήρωσε τις δράσεις ενημέρωσης - ευαισθητοποίησης στο πλαίσιο του έργου «Ολοκληρωμένο σχέδιο δράσης για την ενίσχυση της απασχόλησης και της επιχειρηματικότητας των ανέργων στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας» διοργανώνοντας 10 κινητών μονάδες που ξεκίνησαν στις 24 Ιουνίου και ολοκληρώθηκαν χθες.



4 ΚΙΝΗΤΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΣΤΙΣ 24/06/2015

· Δημοτικό Διαμέρισμα Άψαλου 

· Δημοτικό Διαμέρισμα Βορεινού 

· Δημοτικό Διαμέρισμα Πιπεριάς 



3 ΚΙΝΗΤΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΚΥΔΡΑΣ ΣΤΙΣ 25/06/2015

· Δημοτικό Διαμέρισμα Λουτροχωρίου 

· Δημοτικό Διαμέρισμα Ριζού 

· Δημοτικό Διαμέρισμα Καλής 



2 ΚΙΝΗΤΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΔΕΣΣΑΣ ΣΤΙΣ 26/06/2015

· Δημοτικό Διαμέρισμα Καρυδιάς 

· Δημοτικό Διαμέρισμα Προάστιο Έδεσσας 



1 ΚΙΝΗΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΕΛΛΑΣ ΣΤΙΣ 29/06/2015

· Δημοτικό Διαμέρισμα Αμπελιές 



Οι κινητές μονάδες είχαν στόχο την ενημέρωση των κατοίκων της Περιφέρειας σχετικά με τα αναμενόμενα αποτελέσματα του προγράμματος. Κατά την διάρκεια των ημερίδων παρουσιάστηκε το ολοκληρωμένο σχέδιο δράσης, τα αποτελέσματα και οι προοπτικές απασχόλησης για την ομάδα ωφελουμένων.




0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *