Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

Καραμανλής: Την Κυριακή λέμε ''ΝΑΙ'' στην Ευρώπη (ΒΙΝΤΕΟ)

Με μία ενωτική και μετριοπαθή νέα δήλωση, αυτή τη φορά ενώπιον τηλεοπτικών καμερών, ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής τάχθηκε υπέρ του “ναι” και απευθύνθηκε με ήπιους τόνους
σε όσους θεωρούν πως το “όχι” θα ενισχύσει τη διαπραγματευτική θέση της χώρας, καλώντας τους να το ξανασκεφθούν.

Ο κ. Καραμανλής ανέδειξε εκτός από το οικονομικό και κοινωνικό κόστος μίας εξόδου και την εθνική διάσταση. Σημείωσε ότι υπάρχουν ευθύνες και στους εταίρους, τόνισε όμως πως αυτό δεν αλλάζει τη “ζωτική ανάγκη συμμετοχής στην ΕΕ”.Προς αποφυγή παρανοήσεων, ο πρώην πρωθυπουργός ξεκαθάρισε ότι δεν εχει προσωπικές επιδιώξεις και δεν επιθυμεί να εμπλακεί σε κομματικές διενέξεις.

 Δείτε στο παρακάτω ΒΙΝΤΕΟ τη δήλωση του πρώην Πρωθυπουργού


news247.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *