Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

Shopping Therapy για τη Θεοδώρα Τζάκρη πριν από την κρίσιμη ψηφοφορία στη Βουλή (ΕΙΚΟΝΑ)

Λίγο πριν την ψήφιση του νομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα μέτρα για το 3ο Μνημόνιο, η Βουλευτής του Νομού Πέλλας, Θεοδώρα Τζάκρη ''συνελήφθη'' από τον φωτογραφικό φακό γνωστής ιστοσελίδας να κάνει ανέμελη τα ψώνια της σε ένα από τα ακριβότερα μαγαζιά του Κολωνακίου.

Το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας iefimerida.gr αναφέρει:


Την πιο ακριβή μπουτίκ του Κολωνακίου, «Λουίζα», επί της Σκουφά, επέλεξε η Θεοδώρα Τζάκρη για να κάνει τα ψώνια της, την ώρα που οι συνάδελφοί της έδιναν μάχη στη Βουλή για τη συμφωνία.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να ψηφίσει «ναι» στη συμφωνία που φέρνει απόψε η κυβέρνηση, οπότε ένιωθε απελευθερωμένη από το βάρος και βγήκε στο Κολωνάκι για ψώνια.

Αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι δεν την πείραζαν τα αδιάκριτα μάτια και δεν έδειξε να δίνει σημασία στο γεγονός ότι πιθανώς κάποιος να την είχε εντοπίσει.

Η κ. Τζάκρη αγόρασε δύο φούστες και αξεσουάρ για τον λαιμό και τα χέρια.

Σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες του iefimerida, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απαίτησε να της στείλουν τα ψώνια στο σπίτι, σήμερα!





Πηγή: iefimerida.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *