Παρασκευή 14 Αυγούστου 2015

Τι κρυβουν σήμερα Παρασκευή 14/8 τα Ζώδια!


Γενικά
Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα σε καλεί να ανοίξεις έναν νέο κύκλο δραστηριοτήτων ή απλά να απολαύσεις τις διακοπές σου, την ίδια στιγμή όμως ο Κρόνος φαίνεται να θέτει επιτακτικά ένα οικονομικό θέμα που απαιτεί λεπτούς χειρισμούς. Μπορεί ακόμη να χρειαστεί να συμπαρασταθείς σε ένα αγαπημένο σου πρόσωπο κι αν έχεις παιδιά απλά... έχε τον νου σου!

Ερωτικά
Τα καλά νέα είναι ότι όλα συνηγορούν σε μια νέα γνωριμία, η οποία μάλιστα μπορεί να γίνει σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον. Όσον αφορά όμως την καθαρά σεξουαλική πλευρά των πραγμάτων, για την ώρα... κράτα μικρό καλάθι!


Γενικά
Η Αφροδίτη σε ωθεί να φροντίσεις πρακτικά θέματα που μπορεί να αφορούν τόσο στην εμφάνιση ή τον τρόπο ζωής σου, όσο και στη διαμόρφωση του προσωπικού σου χώρου. Παράλληλα, ο Κρόνος σε πιέζει να πάρεις τις αποφάσεις σου και να ξεκαθαρίσεις μια και καλή ένα προσωπικό σου ζήτημα, έστω κι αν χρειαστεί να συγκρουστείς γι' αυτό.

Ερωτικά
Ο Ερμής και ο Δίας συνεχίζουν τις... υπερπροσφορές και το μόνο που μπορεί να «φρενάρει» την προσωπική σου ζωή είναι κάποια δικά σου «κολλήματα». Να πηγαίνεις αργά, δε λέω αλλά... μέχρις ενός ορίου!


Γενικά
Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα σε καλεί να διευρύνεις τις επαφές σου, να ταξιδέψεις και γενικά να εξαντλήσεις τις επικοινωνιακές σου αρετές. Παράλληλα όμως φαίνεται ότι μια επιτακτική επαγγελματική ανάγκη ή ατυχία μπορεί να σου... κόψει λίγο τη φόρα. Καλό είναι επίσης να είσαι πιο προσεκτικός στην οδήγηση σου και γενικότερα στις μετακινήσεις σου.

Ερωτικά
Τα φλερτ δεν θα σου λείψουν αλλά σε αυτήν την φάση θα σου είναι πολύ πιο εύκολο να γνωρίσεις έναν καλό φίλο ή φίλη και δεν υπάρχει λόγος να επιμένεις για κάτι διαφορετικό.


Γενικά
Οι οικονομικές εξελίξεις τρέχουν και θέλοντας ή μη θα επικεντρωθείς σε αυτές. Από τη μια πλευρά φαίνεται να προκύπτουν νέες προοπτικές για να βελτιώσεις τα οικονομικά σου κι ίσως μάλιστα λάβεις ένα έκτακτο... μπόνους! Από την άλλη όμως ενδέχεται να «τα τσουγκρίσεις» με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, ιδιαίτερα αν έχεις μπλέξει τα οικονομικά με τα προσωπικά σου.

Ερωτικά
Ο Κρόνος εξακολουθεί να... σου βάζει δύσκολα και προς το παρόν στο μόνο που μπορείς να ελπίζεις είναι ένα ξεκαθάρισμα προθέσεων με αφορμή, πιθανότατα, κάποια κρίση.


Γενικά
Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου, σε φέρνει στο κέντρο των εξελίξεων και τονίζει τόσο τις αρετές όσο και τα... μειονεκτήματα σου! Σε κάθε περίπτωση όμως σε καλεί να κάνεις μια νέα αρχή, διορθώνοντας τα λάθη του παρελθόντος, κάτι που μπορεί να συνοδευτεί από μια... γενναία απεμπλοκή από πρόσωπα ή καταστάσεις που σε δεσμεύουν.

Ερωτικά
Μπορείς να ζήσεις το ίδιο... καλά είτε μια ρομαντική περιπέτεια, είτε ένα σφοδρό πάθος, αρκεί βέβαια να μην έχεις κάποια δέσμευση, γιατί τότε δεν θα αποφύγεις τα «παρατράγουδα».


Γενικά
Η Αφροδίτη σε καλεί να φροντίσεις περισσότερο τον εαυτό σου και να αναδείξεις τα ταλέντα σου, ενώ παράλληλα μπορεί να συμβάλλει σε μια θετική επαγγελματική ή οικονομική εξέλιξη. Ωστόσο δεν αποκλείεται να στενοχωρηθείς από μια είδηση ή μια εξέλιξη σχετική με πρόσωπο του συγγενικού σου περιβάλλοντος. Πρόσεξε ακόμη τις κινήσεις σου αφού ο Άρης... καραδοκεί!

Ερωτικά
Οι «μετοχές» σου είναι ανεβασμένες κι είναι στο χέρι σου το τι... ακριβώς θα κάνεις με όλους τους θαυμαστές ή τις θαυμάστριες που σε προσεγγίζουν. Και τουλάχιστον σε αυτήν την φάση η λογική σου φαίνεται να είναι... εύστοχη!



Γενικά
Μια νέα φιλία μπορεί να σε συναρπάσει, το ίδιο και η συμμετοχή σου σε μια συλλογική δραστηριότητα με... υψηλές φιλοδοξίες. Παράλληλα όμως ενδέχεται να απογοητευτείς από μια παλιά φιλία. Ακόμη, ο Κρόνος μπορεί να σε «στριμώξει» οικονομικά και να περιορίσει τις βλέψεις σου, γι' αυτό είναι καλό να μην «ξανοιχτείς».

Ερωτικά
Η Αφροδίτη σε φέρνει κοντά σε μια σχέση με γνώμονα το αμοιβαίο συμφέρον. Κι ίσως να έχει κάποιο... δίκιο αφού οι καλοί λογαριασμοί δεν κάνουν μόνον τους καλούς φίλους αλλά και τους καλούς... εραστές!


Γενικά
Την ώρα που κάποιοι άλλοι ξεκουράζονται, εσύ κάθεσαι πάνω σε αναμμένα κάρβουνα, αφού θες να πραγματώσεις «εδώ και τώρα» τα σχέδια σου. Φυσικά και μπορείς να το κάνεις, όχι όμως χωρίς συγκρούσεις, πολύ περισσότερο που δεν δείχνεις διατεθειμένος/η να βάλεις νερό στο κρασί σου. Ο Κρόνος πάντως θα σε προτιμούσε πιο... συμβιβαστικό!

Ερωτικά
Ο Ερμής σε ωθεί να συλλέξεις όλες εκείνες τις πληροφορίες που θα σε βοηθήσουν να επιλέξεις το πρόσωπο που σου ταιριάζει. Μπορεί βέβαια να συμβαίνει ακριβώς το ίδιο και από την... άλλη πλευρά!


Γενικά
Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα τονίζει τα πνευματικά σου ενδιαφέροντα αλλά και την διάθεση σου να ταξιδέψεις στα πέρατα της οικουμένης! Και όλες αυτές οι επιθυμίες σου μπορεί να πραγματοποιηθούν, αρκεί να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή στην υγεία και την διατροφή σου, ώστε να μην καταλήξεις στο... γνωστό «το μεν πνεύμα πρόθυμον, η δε σαρξ ασθενής»!

Ερωτικά
Η Αφροδίτη ευνοεί μια «εξωτική» περιπέτεια αλλά για την ώρα σε θέλει πιο μεθοδικό/η στις προσεγγίσεις σου, αφού παράλληλα μπορείς να «κτίσεις» και μια επαγγελματική σχέση.


Γενικά
Η Αφροδίτη σε βοηθά να συνδυάσεις το τερπνόν μετά του ωφελίμου και δεν αποκλείεται να κερδίσεις πολλά από την επιμονή σου σε μια υπόθεση που κάποιοι άλλοι θα είχαν παρατήσει από καιρό. Παράλληλα όμως φαίνεται να μαζεύονται... μαύρα σύννεφα στις φιλικές σου σχέσεις κι ίσως τελικά δεν αποφύγεις μια σύγκρουση «εφ' όλης της ύλης».

Ερωτικά
Αν αναζητάς μια περιπέτεια, μπορείς να την έχεις, ενδέχεται όμως να το... μετανιώσεις αν εμπλέκεται σε αυτήν ένας φίλος ή μια φίλη. Ίσως βέβαια απλά να ζητηθεί η συνδρομή σου σε ένα περίπλοκο ή σύνθετο θέμα.


Γενικά
Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις μια νέα αρχή στην προσωπική σου ζωή ή να ξεκινήσεις μια συνεργασία που... υπόσχεται πολλά! Ίσως όμως χρειαστεί να κόψεις οριστικά τις γέφυρες με πρόσωπα και πράγματα του παρελθόντος, που απλά σε κρατάνε πίσω. Αν μάλιστα κάποιοι κάνουν το λάθος να σε πιέσουν, τότε θα έχεις την αφορμή που ζητάς!

Ερωτικά
Το σύμπαν «σε πάει» και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διαχειριστείς σωστά το πλεονέκτημά σου. Γιατί αν δεν ξέρεις τι ζητάς ή άγεσαι και φέρεσαι από πρόσκαιρες επιθυμίες, θα είναι «δώρον άδωρον».


Γενικά
Το σύμπαν σε καλεί είτε να κάνεις ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα, είτε να δώσεις μεγαλύτερη έμφαση σε θέματα που αφορούν στην διατροφή και γενικότερα τον τρόπο ζωής σου. Σε κάθε περίπτωση μπορείς να εκμεταλλευτείς την θετική συγκυρία, αρκεί να υπολογίσεις στα σχέδια σου και τον... Κρόνο, που για την ώρα «απαιτεί» να μην αγνοήσεις κάποιες τυπικές προϋποθέσεις.

Ερωτικά
Ο Ερμής σε φέρνει πιο κοντά σε μια... εξομολόγηση, που θα σε βοηθήσει να καταλάβεις πολλά γύρω από κάποιες μεθοδεύσεις αλλά και να έρθεις πιο κοντά με τον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει.



Πηγή: http://www.astrology.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *