Πέμπτη 6 Αυγούστου 2015

Παγκοινιά: Πρόσκληση 2ης καλοκαιρινής συνάντησης

Στην προσπάθεια υλοποίησης όσων συζητήσαμε στην πρώτη μας συνάντηση σας προσκαλούμε και πάλι προκειμένου να αποφασίσουμε και να προγραμματίσουμε εκείνες τις δράσεις με τις οποίες θα καλύψουμε ανάγκες και των οικογενειών μας και των συνανθρώπων μας (παρασκευή ζυμαρικών, σάλτσες, κομπόστες, έτοιμα φαγητά σε βάζο, παστά κρέατα, πρώτες βοήθειες κ.ά.).

Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2015, ώρα 20.30, στο θεατράκι δίπλα από το παρεκκλήσιο των αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου, στην Έδεσσα.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 6972559553, Παπαδόπουλος Θεόφιλος, καθώς και στο διαδίκτυο: pagoinia.blogspot.gr, pagkoinia@gmail.com



΄΄Παγκοινιά΄΄ 

Είσοδος ελεύθερη



ΣΗΜ.: Σε περίπτωση βροχής η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του Δημοτικού Κέντρου των καταρρακτών.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *