Πέμπτη 6 Αυγούστου 2015

Τι κρύβουν σήμερα Πέμπτη 6/8 τα Ζώδια!


Γενικά
Οι καιροί είναι δύσκολοι για συνεργασίες και μάλλον πρέπει πάλι να τα κάνεις όλα μόνος/η
σου! Από τη στιγμή όμως που οι άλλοι είτε σε καθυστερούν, είτε είναι... αλλού, δεν έχεις και πολλά περιθώρια για κάτι διαφορετικό. Ο Άρης σου δίνει δύναμη για να πετύχεις το καλύτερο, τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον οικογενειακό τομέα.

Ερωτικά
Ο Ερμής και η Αφροδίτη σου υπόσχονται πολλές όμορφες στιγμές με καλή παρέα κι είναι κρίμα να χάσεις την ευκαιρία. Μέσα σε όλα τα άλλα, μπορεί να μάθεις και κάποιες... πικάντικες λεπτομέρειες για μια παλιά σου σχέση!




Γενικά
Αν έχεις πάρει την ζωή σου πολύ στα σοβαρά, άλλαξε.... τροπάριο, αφού πρώτον «κόβεις» την τύχη σου και δεύτερον δεν αξίζει να ταλαιπωρείσαι και να βασανίζεσαι για πράγματα που αύριο-μεθαύριο δεν θα υπάρχουν. Έτσι κι αλλιώς, ο Δίας μπορεί να σε καλύψει και με το παραπάνω. Αν πάντως ταξιδέψεις έχε τον νου σου στα ...κακά συναπαντήματα!

Ερωτικά
Η Αφροδίτη σε θέλει πιο χαρούμενο/η και «έξω καρδιά», άκουσε την λοιπόν! Ακόμη, μια συνάντηση με ένα πρόσωπο από το παρελθόν μπορεί να σε κάνει να νιώσεις καλύτερα, δίνοντας παράλληλα... διέξοδο στα όποια αδιέξοδα του παρόντος.




Γενικά
Μια επαγγελματική σου υπόθεση ενδέχεται να καθυστερήσει αλλά εδώ είναι που μπορεί να ισχύει το «κάθε εμπόδιο για καλό». Ο Δίας έχει στο «σακούλι» του τουλάχιστον μια εναλλακτική λύση και το μόνο που σου ζητά είναι να την «δεις». Παράλληλα όμως ίσως χρειαστεί να πολεμήσεις για ένα οικονομικό θέμα, στο οποίο εμπλέκονται και άλλοι.

Ερωτικά
Σίγουρα μπορείς να κλέψεις τις εντυπώσεις μόνο και μόνο με την παρουσία σου αλλά από εκεί και ύστερα τα πράγματα δυσκολεύουν... λίγο! Αν κάνεις άμεσα κάποια «κίνηση», το πιθανότερο είναι πως θα εμπλακείς σε αμφίσημες καταστάσεις.




Γενικά
Ο Άρης σε τροφοδοτεί με ενέργεια αν όμως... δεν ξέρεις τι να την κάνεις, τότε είτε θα αρχίσεις να τρώγεσαι με τα ρούχα σου, είτε θα τσακώνεσαι διαρκώς. Ανάλαβε δράση λοιπόν, κάνοντας περισσότερες δουλειές ή ενασχολούμενος/η με αθλητικές δραστηριότητες. Όσο για τις ενδεχόμενες συνεργασίες, απλά... ξέχνα τις για την ώρα!

Ερωτικά
Ο Κρόνος βέβαια... προσπαθεί να «σου κόψει τη φόρα» και τον ενθουσιασμό, ευτυχώς όμως δεν είναι μόνος σε αυτό το σύμπαν! Αν λοιπόν παρακάμψεις κάποια από τα «πρέπει» σου, μπορείς να έχεις και καλή παρέα και δυνατές συγκινήσεις.




Γενικά
Φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες σου για το λίγο διάστημα που ο Δίας θα παραμείνει στο ζώδιο σου. Με την βοήθεια του μπορείς όχι μόνον να ξεπεράσεις ενδεχόμενα προβλήματα, είτε στο σπίτι, είτε στη δουλειά σου αλλά και να βρεθείς σε πολύ καλύτερη θέση. Ανάλαβε περισσότερες πρωτοβουλίες και μην «κολλάς» στο τι λένε οι άλλοι.

Ερωτικά
Οι υποχρεώσεις «τρέχουν» αλλά αξίζει πραγματικά να προσπεράσεις κάποιες από αυτές, αφιερώνοντας περισσότερο χρόνο σε πρόσωπα και πράγματα που σε κάνουν να νιώθεις όμορφα. Κι αν ζητάς και... κάτι παραπάνω, η Αφροδίτη θα σου φερθεί «με το γάντι»!




Γενικά
Βρίσκεσαι σε μια περίοδο αναμονής και προετοιμασίας για τα καλύτερα που έρχονται κι εκείνο που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι σε λίγο καιρό δεν θα έχεις καμία... όρεξη να υπόκεισαι σε «Κρόνιους» περιορισμούς που σήμερα μπορεί να σου φαίνονται «φυσιολογικοί» ή χρήσιμοι. Προσπάθησε λοιπόν να μην «ενδώσεις» σε δεσμεύσεις που σύντομα θα εξελιχθούν σε... βαρίδια!

Ερωτικά
Πολλά είναι μεν αυτά που γίνονται στο παρασκήνιο αλλά τα περισσότερα αφορούν σε φίλους ή φίλες. Ωστόσο κάποιες «πικάντικες» λεπτομέρειες θα προκαλέσουν το ενδιαφέρον σου κι ίσως σε βάλουν σε πειρασμό να δοκιμάσεις κι εσύ από το... μέλι!




Γενικά
Αν επιμένεις στην διπλωματική αντιμετώπιση προσώπων και καταστάσεων να θυμάσαι ότι σε αυτήν την φάση έχεις να ωφεληθείς πολλά περισσότερα από μια «επιθετική διπλωματία», αφού κι... ο άγιος φοβέρα θέλει! Αντίθετα αν φανείς υποχωρητικός/η, όχι μόνον δεν θα έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα αλλά θα θεωρηθείς και ανεπαρκής.

Ερωτικά
Οι ευκαιρίες δεν θα σου λείψουν, ίσως όμως να υποστείς και μια σφοδρή κριτική είτε για κάποιες επιλογές σου, είτε απλά για το παρουσιαστικό σου. Ακόμη όμως κι αν όλα αυτά σηματοδοτούν ένα γνήσιο ενδιαφέρον, προσπέρασε τα, αφού συνιστούν μια πολύ.. κακή αρχή!




Γενικά
Ο Κρόνος σε βάζει να «τα πάρεις όλα επάνω σου» και σίγουρα αντέχεις αλλά για πόσο καιρό ακόμη θα είσαι ο «κυματοθραύστης» επί... παντός επιστητού; Για την ώρα φαίνεται να «τρέχουν» μια υπόθεση με νομικές προεκτάσεις, κάποιες «αψιμαχίες» μεταξύ συγγενών, ενδεχόμενα μηχανικά προβλήματα αλλά και δύσκολες επαγγελματικές αποφάσεις, οπότε κάθε βοήθεια... δεκτή!

Ερωτικά
Η Αφροδίτη... μια σου δίνει και μια σου παίρνει αλλά αν θέλεις πραγματικά να περάσεις όμορφα, χαλάρωσε, διασκέδασε και κυρίως πάψε να βλέπεις «σοβαρά» πρόσωπα και καταστάσεις που μπορεί και να... μην είναι!




Γενικά
Αν ταξιδεύεις ή βρίσκεσαι σε διακοπές μπορεί να ταλαιπωρηθείς από καθυστερήσεις, τεχνικά προβλήματα ή άκαρπες συνεννοήσεις, παράλληλα όμως θα έχεις την ευκαιρία να... βρεις κόσμο που θα σε βοηθήσει! Επιπλέον μπορεί να ωφεληθείς κι από μια οικονομική συνεργασία, να θυμάσαι όμως ότι κάθε τι το... καλό σε αυτήν την φάση έχει έναν προσωρινό χαρακτήρα.

Ερωτικά
Το «παιχνίδι» των σχέσεων καλά κρατεί και ο ενθουσιώδης αυθορμητισμός σου μπορεί να σε κάνει... περιζήτητο/η! Από την άλλη πλευρά όμως πρόσεξε μήπως τελικά χρησιμοποιηθείς για να εξυπηρετήσεις σκοπιμότητες άλλων.




Γενικά
Ο Άρης σου... ανοίγει την όρεξη για κάτι νέο στον επαγγελματικό τομέα κι ίσως να σου προταθεί μια συνεργασία η οποία όντως μπορεί να φέρει σπουδαία αποτελέσματα αλλά να ξέρεις ότι δύσκολα θα έχει διάρκεια. Από την άλλη πλευρά όμως ενδέχεται να προκύψουν θέματα με νυν συνεργάτες σου, που δεν φαίνεται να συμμερίζονται τα σχέδια σου.

Ερωτικά
Η ζωή σε φέρνει κοντά σε ανθρώπους που μπορούν να εκτιμήσουν τα προσόντα σου τόσο στη δουλειά, όσο και στις πιο... προσωπικές στιγμές σου κι αν ενδιαφέρεσαι πραγματικά για κάτι νέο, ο δρόμος είναι ανοικτός! Αντίθετα, αν είσαι ήδη σε μια σχέση, αναμένονται... καβγαδάκια!




Γενικά
Ο Κρόνος «κοντράρεται» με τον Δία και τα καλά νέα είναι ότι οι πιέσεις που δέχεσαι σε σημαντικούς τομείς της ζωής σου, μπορούν να βρουν τον... μάστορα τους σε κάποιες βοήθειες που σου προσφέρονται απλόχερα. Από την άλλη πλευρά όμως αν φανείς ασυνεπής και απρόθυμος να εκπληρώσεις τα στοιχειώδη καθήκοντα σου, τότε ετοιμάσου για... μπελάδες!

Ερωτικά
Οι «προσφορές» είναι πολλές και μακάρι να μπορούσες να τις αξιοποιήσεις... όλες αλλά ξέρεις ότι αυτό δεν γίνεται. Αν ενδιαφέρεσαι για κάτι νέο, προσπάθησε να μην παρασυρθείς από τις εντυπώσεις, αφού το καλύτερο για σένα κρύβεται... αλλού!




Γενικά
Ο Κρόνος σε «στριμώχνει» και οι σκοτούρες σου για ένα επαγγελματικό θέμα αυξάνονται και πληθύνονται, η λύση όμως μπορεί να έρθει από μια παλιά όσο και δοκιμασμένη γνωριμία σου. Αν πάλι νιώσεις κάποιου είδους αδιαθεσία και πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις κάτι γι' αυτό, δοκίμασε πρώτα μια παραδοσιακή θεραπευτική συνταγή.

Ερωτικά
Ο Άρης δημιουργεί ένα μάλλον «πολεμικό» κλίμα στην προσωπική σου ζωή, κάτι που είτε μπορεί να σε φέρει σε δύσκολη θέση αν είσαι ήδη σε μια σχέση, είτε να σου προσφέρει «στο πιάτο» μια περιπέτεια με πολλά από τα χαρακτηριστικά που επιθυμείς.



Πηγή: astrology.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *