Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

Τι κρύβουν σήμερα Τρίτη 25/8 τα Ζώδια!


Γενικά
Οι συνθήκες είναι σχεδόν ιδανικές για να προωθήσεις κάθε ζήτημα που αφορά στην εργασία σου και παρότι η εύνοια σου θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες, δεν χάνεις τίποτα να βάλεις μπροστά ιδέες και σχέδια ή να αναζητήσεις υποστηρίξεις κι ευκολίες που θα απλοποιήσουν κατά πολύ τα πράγματα. Ακόμη αν σε απασχολεί κάποιο θέμα υγείας, είσαι κοντά στην πιο ενδεδειγμένη λύση του.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη σε φέρνει κοντά με ένα πρόσωπο που σχετίζεται με τον εργασιακό σου χώρο κι αν πραγματικά το επιθυμείς μπορείτε να αποκτήσετε μια στενότερη σχέση, Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, οι συνθήκες ευνοούν την ρύθμιση κάποιων πρακτικών θεμάτων.


Γενικά
Ο Ερμής και ο Δίας συμβάλλουν στην πλήρη αναζωογόνηση των ενδιαφερόντων σου και της δημιουργικότητάς σου αλλά θα σε «τιμήσουν», ακόμη κι αν είσαι προσανατολισμένος/η σε πιο χειροπιαστά οφέλη για τα οποία τον πρώτο λόγο έχει η τύχη. Αν πάλι έχεις παιδιά, ενδέχεται να χαρείς από μια επιτυχία τους, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει και να τα κακομαθαίνεις!

Ερωτικά
Η ζωή σου προσφέρει απλόχερα τις ευκαιρίες της κι αν είσαι μόνος/η, θα βρεθείς στην ευχάριστη θέση να διαλέξεις ανάμεσα στο καλό και το καλύτερο! Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, ίσως δυσκολευτείς να κρατήσεις τις ισορροπίες ανάμεσα στα θέλω και τα πρέπει σου.


Γενικά
Ο Ερμής είναι στις καλές του, κάτι που μπορεί να εξυπηρετήσει άριστα τα σχέδια σου, είτε σκοπεύεις να εργαστείς για να υλοποιήσεις μια φιλοδοξία σου, είτε θέλεις απλά να διασκεδάσεις, αφήνοντας κατά μέρος έγνοιες και σκοτούρες. Επιπλέον, ο Δίας μπορεί να συμβάλλει σε μια γενική πρόοδο ή επέκταση σε υποθέσεις που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια σου.

Ερωτικά
Ένας φίλος ή μια φίλη μπορεί να σου συστήσει ένα πρόσωπο το οποίο παρουσιάζει ενδιαφέρον. Ακόμη κι αν σε πρώτη φάση η υπόθεση θυμίζει συνοικέσιο, δεν αποκλείεται να έχει ευτυχή κατάληξη. Από την άλλη, μπορεί να κάνεις κι εσύ ανάλογες εξυπηρετήσεις!


Γενικά
Μια ευχάριστη είδηση θα σου αναπτερώσει το ηθικό αλλά παράλληλα μπορεί να συνδέεται και με ένα άμεσο όφελος για την ζωή σου. Επιπλέον, ο Δίας μπορεί να σε βοηθήσει να λύσεις ένα σημαντικό πρόβλημά σου ύστερα από την μεσολάβηση ενός γνωστού ή συγγενή. Αν μάλιστα χρειάζεσαι κάποιο μεταφορικό μέσον ή έναν υπολογιστή, έχεις καλές πιθανότητες να σου χαριστεί!

Ερωτικά
Οι πιέσεις του Κρόνου υποχωρούν και το κλίμα βελτιώνεται σταδιακά, για την ώρα όμως θα ήταν πιο φρόνιμο να περιοριστείς στην διεύρυνση του κύκλου των γνωριμιών σου, περιμένοντας να δρέψεις τους καρπούς αυτής της πολιτικής λίγο αργότερα.


Γενικά
Ο Δίας σε κάνει να βλέπεις πιο αισιόδοξα το οικονομικό σου μέλλον και σε αυτήν την φάση μπορεί όντως να συμβάλλει σε μια άμεση αύξηση των εσόδων σου. Άλλο πράγμα είναι όμως το να εκμεταλλευτείς άμεσα μια ευκαιρία κι άλλο το να φαντάζεσαι μια επιτυχία, που δεν εξαρτάται από σένα. Καλές είναι οι υποσχέσεις στήριξης αλλά να θυμάσαι ότι μπορεί και να μην τηρηθούν!

Ερωτικά
Με αφορμή μια επαγγελματική σου υπόθεση, η ανάδρομη Αφροδίτη μπορεί να σε φέρει σε επαφή με ένα πρόσωπο από το παρελθόν κι αν πραγματικά το επιθυμείς, μπορεί να υπάρξει μια αναβίωση της σχέσης σας, με αναμφίβολο κέρδος τα οριστικά συμπεράσματα για την βιωσιμότητα της.


Γενικά
Ο Δίας σε βοηθά να πετύχεις εύκολα τους στόχους σου, κυρίως όμως αυτούς που έχεις ήδη «δουλεμένους». Αντίθετα, αν «ξανοιχτείς» σε δραστηριότητες που δεν κατέχεις, βασιζόμενος/η αποκλειστικά και μόνον σε υποσχέσεις ή την αισιοδοξία σου, τότε τα αποτελέσματα μπορεί να είναι όλως διόλου διαφορετικά από τα προσδοκώμενα. Προχώρα λοιπόν αλλά με μέτρο.

Ερωτικά
Η γοητεία σου κορυφώνεται κι αν είσαι μόνος/η, το πιθανότερο είναι να συναντήσεις ένα πρόσωπο που τρέφει για σένα δυνατά αισθήματα. Αλλά κι αν είσαι ήδη σε μια σχέση, αναμένεται να περάσεις καλά και να νιώσεις όμορφα, είτε με τον άνθρωπό σου, είτε απλά με μια καλή παρέα.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!


Γενικά
Οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να «στήσεις» μια δουλειά και να βρεις πρόσωπα με τα οποία θα μπορούσες να έχεις μια γόνιμη συνεργασία. Επιπλέον, τόσο ο Ερμής, όσο και ο Δίας δείχνουν πρόθυμοι να σου αποκαλύψουν κάποιες πληροφορίες, που είτε θα σε βοηθήσουν να παρακάμψεις με ευκολία τα όποια εμπόδια, είτε απλά θα σε γλιτώσουν από μια επερχόμενη «καταστροφή»!

Ερωτικά
Ο διαμεσολαβητικός σου ρόλος φαίνεται να αποδίδει καρπούς, αφού με την συμβολή σου κάποιοι φίλοι ή γνωστοί μπορεί να πάψουν να νιώθουν τόσο μόνοι! Ανάλογα οφέλη όμως ενδέχεται να αποκομίσεις κι εσύ, ιδιαίτερα αν χρησιμοποιήσεις ως «διαβατήριο» τα φιλοζωικά σου αισθήματα.


Γενικά
Αν αντιμετωπίζεις πιέσεις ή προβλήματα, αντί να τα περνάς μόνος σου και να «στύβεις» το μυαλό σου για μια λύση, δες τι βοήθειες μπορείς να πάρεις από τους άλλους και ιδιαίτερα από τους φίλους και τις φίλες σου. Ο Δίας σου υπενθυμίζει ότι μερικά πράγματα μπορεί να γίνουν πολύ εύκολα, αρκεί να έχεις μεγαλύτερη εμπιστοσύνη και να υπερβείς την τάση σου να τα ελέγχεις όλα.

Ερωτικά
Το να εμπλέκεις τις προσωπικές με τις επαγγελματικές σου υποθέσεις δεν είναι βέβαια και ό, τι το ασφαλέστερο αλλά σε αυτήν την φάση φαίνεται ότι μπορείς να πετύχεις το «δύο σε ένα». Να θυμάσαι όμως ότι όλα αυτά έχουν ημερομηνία λήξης και μάλιστα όχι και τόσο μακρινή.


Γενικά
Ο Δίας σου προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να κάνεις τις δουλειές σου εύκολα και γρήγορα, αν μάλιστα φροντίσεις να συνδράμεις κι εσύ με περισσότερη δουλειά, χωρίς να καταχραστείς την τύχη σου, οι προοπτικές σου είναι λαμπρές. Μπορείς ακόμη να αναζητήσεις την στήριξη ενός ισχυρού παράγοντα που τουλάχιστον προς το παρόν φαίνεται να διάκειται θετικά απέναντι στα σχέδια σου.

Ερωτικά
Η αγάπη σου για τη φύση και τα ζώα ενδέχεται να ανταμειφθεί με μια νέα γνωριμία, που θα προκύψει από το μοίρασμα των κοινών ενδιαφερόντων σας. Ακόμη, οι πιθανότητες σου είναι εξ ίσου καλές αν κινηθείς σε χώρους που συχνάζουν γιατροί, αισθητικοί και νοσηλευτές.


Γενικά
Ο Ερμής σε καλεί να επικοινωνήσεις με τον «έξω κόσμο», έχοντας μάλιστα άμεσα και εντυπωσιακά αποτελέσματα. Για να γίνει όμως αυτό ίσως πρέπει να περικόψεις κάποια αυστηρά κριτήρια που φράζουν τον δρόμο προς την επιτυχία. Σε κάθε περίπτωση πάντως μπορεί να ωφεληθείς από την απόκτηση ή την χρήση ενός μέσου, που θα κάνει την ζωή σου ευκολότερη.

Ερωτικά
Οι ευκαιρίες δεν θα σου λείψουν αλλά με δεδομένο το ότι βάζεις αρκετά ψηλά τον «πήχη» στις επιλογές σου, για την ώρα φαίνεται κάπως δύσκολο να καταλήξεις σε ένα θετικό «πόρισμα». Αν όμως υπάρχουν πρόσωπα που δουλεύουν για σένα, τότε μπορεί να έχεις και τα τυχερά σου!


Γενικά
Τα οικονομικά σου βελτιώνονται ή τουλάχιστον υπάρχουν ενθαρρυντικά μηνύματα για την συνέχεια. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να βιαστείς να ξοδευτείς πριν εκπληρωθεί αυτή η «υπόσχεση», προβαίνοντας μάλιστα σε αχρείαστες σπατάλες ή κινήσεις εντυπωσιασμού. Ο Δίας έχει και τα «στραβά» του κι αν δεν διαχειριστείς σωστά το πλεονέκτημά σου μπορεί τελικά να εκτεθείς.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να αναζητήσεις μια «αδελφή ψυχή» μέσα από τη χρήση του διαδικτύου. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, ίσως ήρθε η στιγμή να αναδείξεις τις πιο χρήσιμες και πρακτικές πλευρές της, μέσα από αμοιβαίες εξυπηρετήσεις.


Γενικά
Ο Ερμής σου φέρνει ευχάριστα μαντάτα κι αν δυσκολεύεσαι να κάνεις κάτι μόνος/η σου, οι συνθήκες είναι ιδανικές για να αναζητήσεις συνεργάτες που όχι μόνον θα σε βγάλουν από το όποιο αδιέξοδο αλλά θα σου προσφέρουν και επιπλέον προοπτικές. Ακόμη μπορείς να διαδώσεις είτε τις ιδέες, είτε το έργο σου, προσδοκώντας την μέγιστη δυνατή ανταπόκριση.

Ερωτικά
Ο Δίας μπορεί να συμβάλλει σε μια ενδιαφέρουσα, όσο και εντυπωσιακή πρόταση, η οποία τουλάχιστον θα σε κάνει να νιώσεις πολύ καλύτερα! Από εκεί και ύστερα, βέβαια ενδέχεται να διαπιστώσεις ότι πρόκειται για μια υπόσχεση, που η εκπλήρωση της δεν είναι τόσο εύκολη όσο φαίνεται αρχικά.



Πηγή: http://www.astrology.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *