Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

Μετεστέγαση του 3ου και του 5ου Νηπιαγωγείου Αριδαίας

Ο Δήμος Αλμωπίας στα πλαίσια της καλύτερης λειτουργίας των σχολικών μονάδων και με παράλληλη κατεύθυνση την εξοικονόμηση χρημάτων, προχωρά άμεσα στην μεταστέγαση του 3ου και του 5ου Νηπιαγωγείου στο πέτρινο κτίριο που στέγαζε μέχρι πέρσι το 2ο Δημοτικό Σχολείο Αριδαίας.

Από τη μία, το 3ο Νηπιαγωγείο θα αποσυμφωρήσει το Δημοτικό Σχολείο με το οποίο συστεγάζεται έως σήμερα, ενώ από την άλλη το 5ο Νηπιαγωγείο θα αποκτήσει δικό του χώρο καθώς μέχρι σήμερα στεγάζεται σε ενοικιαζόμενο κτίριο.

Ήδη, βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες συντήρησης των χώρων του πέτρινου σχολείου, με στόχο τη δημιουργία χώρων φιλικών και λειτουργικών που αρμόζουν στην ευαίσθητη ηλικία των παιδιών που θα φιλοξενήσουν.

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος σε δήλωσή του ανέφερε τα εξής:

«Η σημερινή Δημοτική Αρχή επιδιώκει να προσφέρει όσο το δυνατόν καλύτερες συνθήκες στις μαθήτριες και τους μαθητές του Δήμου μας και ταυτόχρονα να περιορίσει τις σπατάλες. Και στην πράξη φαίνεται ότι όχι απλά θέλει αλλά και μπορεί να το κάνει. Είναι ενδεικτικό ότι όλα τα σχολεία έχουν προμηθευτεί πετρέλαιο από πολύ νωρίς και βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα, ενώ την ίδια στιγμή πραγματοποιούνται εργασίες συντήρησης των σχολικών μονάδων. Είναι άλλη μία απόδειξη ότι και ΘΕΛΟΥΜΕ και ΜΠΟΡΟΥΜΕ να νοικοκυρέψουμε τον Δήμο μας στην πράξη και όχι μόνο στα λόγια».



ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *