Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

Νέα επιτυχία για το τένις της Σκύδρας

Νέα μεγάλη επιτυχία του Κελεσίδη Στέφανου στο τουρνουά τένις που πραγματοποιήθηκε στην Νάουσα. 

Ο αθλητής του Συλλόγου Αντισφαίρισης Σκύδρας κατέκτησε την πρώτη θέση αφού νίκησε στον τελικό τον από την Πτολεμαΐδα αθλητή, Οργατζίδη Αντρέα, με σκορ 6-0, 3-6, 10-8, αφήνοντας άριστες εντυπώσεις και πολλές υποσχέσεις για το μέλλον. 

Ο Σύλλογος μας συμμετείχε με τέσσερις αθλητές στο εν λόγο τουρνουά και δίνει σταθερά τον παρόν σε όλες τις τενιστικές εκδηλώσεις. 

Ο προπονητής Νάσκο Ραγκέλοφ και το Δ.Σ του συλλόγου μας, συγχαίρουν τόσο τον Κελεσίδη Στέφανο για την μεγάλη επιτυχία του όσο και τους υπόλοιπους αθλητές για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν.




0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *