Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

Η Samsung μειώνει την τιμή του Galaxy S6

Τα κέρδη του δεύτερου τριμήνου που ανακοίνωσε η Samsung δεν είναι αυτά που θα ήθελε. Τα καθαρά έσοδα μειώθηκαν 8% από πέρυσι στα $4.93 δισεκατομμύρια και οι πωλήσεις απέφεραν $41.7 δις, 7% λιγότερα από πέρυσι. Ακόμα κι αν υπήρχε πρόοδος ανά τρίμηνο, η εταιρία λέει πως οι ναυαρχίδες Galaxy S6 και S6 Edge είχαν “οριακή επίπτωση” στα οικονομικά της εταιρίας, με όχι τόσο μεγάλη ζήτηση όσο αναμενόταν και αυξημένα κόστη στο marketing.

Αναμένει ένα “δύσκολο επιχειρηματικό περιβάλλον” για το δεύτερο μισό του έτους και σκοπεύει να προσαρμοστεί στις συνθήκες και να διατηρήσει στην παρούσα τροχιά τις πωλήσεις, με μια “ρύθμιση στην τιμή” του Galaxy S6 και S6 Edge, ταυτόχρονα με την εισαγωγή high-end μοντέλων, πιθανότατα του Galaxy Note 5 και του Galaxy S6 Edge Plus.



unboxholics.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *