Τρίτη 11 Αυγούστου 2015

Καλλιεργητής…ναρκωτικών στην Πέλλα - Είχε κλοπιμαία από Αριδαία και Σκύδρα

Σε φυτώριο…ναρκωτικών είχε μετατρέψει την αυλή του 31χρονος στην Πέλλα. Μετά από έφοδο στη μονοκατοικία-θερμοκήπιο χασίς, οι αστυνομικοί δεν εντόπισαν ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά 15 δενδρύλλια ινδικής κάνναβης. Εκτός αυτών, βρέθηκαν κλεμμένα κυνηγητικά όπλα και ένα μοτοποδήλατο.

Άνδρες των Τμημάτων Ασφαλείας Εδέσσης και Σκύδρας χθές το πρωί (10-8-15) πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι του δράστη και διαπίστωσαν 15 δενδρύλλια κάνναβης τα οποία είχε “καμουφλάρει” με όμορφα φυτά. 

Εκτός των δενδρυλλίων, κατασχέθηκαν επίσης 25,5 γραμμάρια ακατέργαστη κάνναβη ,που την είχε ο δράστης μαζί με την 20χρονη, τρία κυνηγητικά όπλα, μία σπάθα διπλή κόψης 45 εκατοστών, ένα γκλοπ, μία βαλλίστρα, εννέα κυνηγητικά φυσίγγια και ένα μοτοποδήλατο.

Μετά από περαιτέρω έρευνα της Αστυνομίας, προέκυψε ότι ο δράστης είχε κλέψει τα κυνηγητικά όπλα από 48χρονο στην Αριδαία τον Φεβρουάριο 2010, καθώς επίσης και ότι το μοτοποδήλατο, που εκλάπη προ λίγων ημερών από 45χρονο στη Σκύδρα.

Για τον κατηγορούμενο σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια και κατοχή κάνναβης, παράνομη οπλοκατοχή και αδίκημα κλοπής. Τέλος, ο συλληφθείς θα οδηγηθούν μαζί με την 20χρονη στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Έδεσσας. 





Ρεπορτάζ: Σαμαρτζίδης Κ.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *