Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

Τι κρύβουν σήμερα Κυριακή 27/9 τα Ζώδια!


Γενικά
Ο ενεργός Δίας ενισχύει τις πιθανότητες μιας σημαντικής επιτυχίας, είτε προσωπικής, είτε ενός «δικού σου» ανθρώπου. Παράλληλα, ευνοεί τις επαγγελματικές συνεργασίες αλλά το καλό είναι ότι ακόμη κι αν δεν κάνεις τίποτα, μπορεί να σε ανταμείψει με μια πλούσια κοινωνική ζωή, γλέντια και παρέες που θα σε κάνουν να νοιώσεις ευτυχής!

Ερωτικά
Η Αφροδίτη δείχνει πρόθυμη να εξασφαλίσει αν όχι την ευτυχία σου, τουλάχιστον την καλοπέρασή σου! Διώξε λοιπόν κάθε «δεύτερη σκέψη» και απόλαυσε τον έρωτά σου.


Γενικά
Οι θετικές εξελίξεις στην ζωή ενός αγαπημένου σου προσώπου μπορεί να σε απαλλάξουν από έγνοιες και βάρη που μέχρι χθες σε καταδυνάστευαν! Επιπλέον, ο Ήλιος στο Ζυγό ενδέχεται να σου προσφέρει την ευκαιρία μιας επαγγελματικής συνεργασίας που θα σε ωφελήσει τόσο κοινωνικά όσο και οικονομικά.

Ερωτικά
Δεν αποκλείεται να συναντήσεις ένα πρόσωπο που σε καλύπτει σε πολλά επίπεδα. Ακόμη κι αν τελικά δεν συμβεί τίποτα μεταξύ σας, τουλάχιστον θα περάσεις καλά!


Γενικά
Μια ευχάριστη εξέλιξη στην οικογένειά σου θα σου «ανεβάσει» την ψυχολογία, πολύ περισσότερο που μπορεί να συνδυαστεί και με μια παράλληλη επαγγελματική επιτυχία! Ακόμη ο ενεργός Δίας εξυπηρετεί άριστα τα σχέδιά σου για μια γενική αναβάθμιση του σπιτιού ή του γραφείου σου, ενώ αν χρειαστείς οποιαδήποτε βοήθεια θα την έχεις!

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η ή βρίσκεσαι σε μια σχέση που δεν σε καλύπτει, σίγουρα θα έχεις την ευκαιρία για κάτι πολύ καλύτερο! Απόφυγε ωστόσο να κρατήσεις παράλληλους δεσμούς.


Γενικά
Οι συνθήκες είναι πολύ καλές για να κάνεις ένα μικρό ταξίδι ή να γνωρίσεις κόσμο που μπορεί να συμβάλλει με πολλούς τρόπους στην χαρά σου! Ακόμη ο Δίας μπορεί να «φέρει» μια θετική εξέλιξη στη ζωή ενός συγγενικού σου προσώπου αλλά και να σε ωθήσει σε μια επιμορφωτική δραστηριότητα, από την οποία έχεις να μάθεις πολλά.

Ερωτικά
Η Σελήνη στους Ιχθύες σε βάζει να ονειρεύεσαι και να πλάθεις με την φαντασία σου τον άνθρωπο τον ονείρων σου. Μέχρι εδώ καλά, μην πιστέψεις όμως ότι τον είδες μπροστά σου!


Γενικά
Ο Δίας διευρύνει τις οικονομικές προοπτικές σου και το μόνο που σου μένει είναι να αρπάξεις τις ευκαιρίες που σου δίνονται! Παράλληλα όμως είναι καλό να αποφύγεις αχρείαστες σπατάλες και κινήσεις εντυπωσιασμού, που στοχεύουν μεν στην άνοδο του κύρους σου αλλά το μόνο που θα πετύχουν τελικά είναι να αδειάσουν τα αποθεματικά σου.

Ερωτικά
Ο Κρόνος μπορεί να σε φέρει κοντά σε ένα πρόσωπο το οποίο είναι ήδη δεσμευμένο, θέτοντας έτσι τις βάσεις για μια σχέση που όσο να 'ναι θα έχει τα προβλήματα της!


Γενικά
Ο Δίας στο ζώδιο σου, σε διευκολύνει να βρεις εύκολες λύσεις ή βοήθειες σε οτιδήποτε σε προβληματίζει, ακόμη και κόντρα στις όποιες διαφωνίες ή αντιρρήσεις των άλλων! Έτσι κι αλλιώς στην παρούσα φάση με την συνδρομή της τύχης μπορείς να πετύχεις πολλά περισσότερα μόνος/η σου, παρά μέσω μιας συνεργασίας.

Ερωτικά
Η Σελήνη στους Ιχθύες γεμίζει τον τόπο με υποψήφιους ή υποψήφιες, που όλοι τους φυσικά θα περάσουν από την «βάσανο» της εξονυχιστικής εξέτασης και κριτικής σου!



Γενικά
Οι συνθήκες είναι ιδανικές για να δρομολογήσεις οτιδήποτε σχετίζεται με την βελτίωση της φυσικής σου κατάστασης. Μάλιστα ο Δίας μπορεί να μεσολαβήσει ώστε να σου γίνει μια αξιοσημείωτη προσφορά προς αυτήν την κατεύθυνση ή αν έχεις κάποιο πρόβλημα υγείας να σου εξασφαλίσει την καλύτερη δυνατή θεραπεία.

Ερωτικά
Με αφορμή ένα μικρό πρόβλημα υγείας μπορεί να έρθεις κοντά σε ένα πρόσωπο, με το οποίο υπάρχει αμοιβαίο ενδιαφέρον. Ευκαιρία λοιπόν να θυμηθείς το παιχνίδι «γιατρός και νοσοκόμα»!


Γενικά
Ο ενεργός Δίας είναι πρόθυμος να διευρύνει τον κύκλο των γνωριμιών σου, φέρνοντας σε κοντά σε αξιοσημείωτους ανθρώπους που μπορούν να σε βοηθήσουν σε διάφορα ζητήματα. Παράλληλα βέβαια θα γνωρίσεις και άτομα που διακρίνονται κυρίως για την επιπολαιότητά τους αλλά σίγουρα μπορείς να τα ξεχωρίσεις και να τα αποφύγεις!

Ερωτικά
Οι βλέψεις σου είναι πολλές και οι προσφορές ανάλογες, όμως πίσω από την «μαγεία» του φλερτ μπορεί να μην κρύβεται τίποτα περισσότερο από την προσωπική σου επιβεβαίωση.


Γενικά
Παρά την παρουσία του Κρόνου στο ζώδιό σου η μέρα μπορεί να αποδειχθεί από τις πιο τυχερές της χρονιάς, αρκεί να ξεπεράσεις κάποιους δισταγμούς ή «προαπαιτούμενα» που βάζεις εσύ ο ίδιος στον εαυτό σου. Μην διστάσεις λοιπόν να ξεκινήσεις κάτι σημαντικό, αφού η θετική του πορεία είναι μάλλον εξασφαλισμένη!

Ερωτικά
Ίσως έχεις την διάθεση να «μετρήσεις» τα υπέρ και τα κατά της προσωπικής σου ζωής, καταλήγοντας ενδεχομένως σε μια συναισθηματική επιλογή που θυμίζει επαγγελματική συμφωνία!


Γενικά
Ο Δίας στην Παρθένο επιχειρεί να σε παρασύρει στην «πλατιά λεωφόρο των επιτυχιών» αλλά εσύ είσαι «ταγμένος/η» στο ανηφορικό και δύσκολο μονοπάτι του Κρόνου! Δώσε βάση λοιπόν σε όλα εκείνα που δρομολογεί ο κυβερνήτης πλανήτης σου, από την υγεία και την διατροφή σου, μέχρι την βαθιά ενδοσκόπηση σε σχέση με τα πεπραγμένα σου.

Ερωτικά
Η Σελήνη στους Ιχθύες μπορεί να σε φέρει κοντά σε ένα πρόσωπο που υπονοεί ή υπόσχεται πολλά αλλά στην πράξη θα διαπιστώσεις σύντομα ότι ο «θησαυρός» ήταν άνθρακες!


Γενικά
Αν σε απασχολεί η πορεία των οικονομικών σου, το βέβαιο είναι ότι ο Δίας στην Παρθένο θα σου δώσει πρόσβαση σε κεφάλαια ή παροχές, όλα αυτά όμως μπορεί να είναι και δανεικά! Καλό είναι λοιπόν να εκμεταλλευτείς την περίσταση επενδύοντας και «αυγατίζοντας» το περίσσευμα σου κι όχι να «βγάλεις το άχτι σου» καταναλώνοντας...

Ερωτικά
Η Αφροδίτη εξακολουθεί να σου κάνει όλα τα χατίρια και το μόνο που σου μένει είναι να διαχειριστείς σωστά το πλεονέκτημά σου. Ζήσε το σήμερα κι άσε τους άλλους να αναρωτιούνται!


Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου ενδέχεται να σου δημιουργήσει μια αβεβαιότητα σε σχέση με τους στόχους και την πορεία σου αλλά όσο υπάρχει ο Δίας, μην ανησυχείς! Ακόμη κι αν χρειαστεί να «σε πάρει από το χεράκι» είναι σχεδόν βέβαιο ότι δίπλα σου υπάρχει ένας άνθρωπος που «γνωρίζει» το καλό σου και θα κάνει οτιδήποτε για να πετύχεις.

Ερωτικά
Όταν η σχέση σου δεν «σε χωρά» πια και παράλληλα συναντάς ένα πρόσωπο που σε καλύπτει σε πολλά, μια «αλλαγή βάρδιας» είναι σχεδόν επιβεβλημένη!



Πηγή: http://www.astrology.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *