Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

Αριδαία: Σύλληψη για παραβάσεις της Νομοθεσίας Περί Τελωνειακού Κώδικα και Περί όπλων

Συνελήφθη την Παρασκευή (25-09-2015) το πρωί σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αριδαίας 68χρονος ημεδαπός, διότι διαπιστώθηκε να αποκρύπτει στην οικία του 3 συσκευασίες που περιείχαν 486 γραμμάρια καπνού, καθώς και 16 πακέτα τσιγάρων, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του ελληνικού δημοσίου. 
 
Επιπλέον στον ίδιο χώρο, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε όπλο που χρησιμοποιείται για την αναισθητοποίηση ζώων, το οποίο κατείχε παράνομα, καθώς και 49 αβολίδοτα φυσίγγια των 9 χιλιοστών που χρησιμοποιούνται από το παραπάνω όπλο. Τα κατασχεθέντα τσιγάρα/καπνός απεστάλησαν στο Τελωνείο Σκύδρας για τον προσδιορισμό των διαφυγόντων δασμών.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *