Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

Συνελήφθη 42χρονος στην Πέλλα για καλλιέργεια και κατοχή κάνναβης

Σε αποθηκευτικό χώρο που χρησιμοποιούσε εντοπίστηκαν ποσότητες κάνναβης και φυτών κάνναβης που ξεπερνούν τα 5 κιλά

Η συστηματική και μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, οδήγησε στη σύλληψη 42χρονου ημεδαπού σε περιοχή της Πέλλας, για καλλιέργεια και κατοχή μεγάλης ποσότητας κάνναβης. 

Ειδικότερα, χθες (24-09-2015) το μεσημέρι αρχικά εντοπίστηκε σε αγροτική περιοχή της Πέλλας και σε έρευνα που ακολούθησε σε αποθήκη, την οποία χρησιμοποιούσε για την αποξήρανση των δενδρυλλίων κάνναβης που καλλιεργούσε, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν: 
  • ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης σε κορυφάδες βάρους 2 κιλών και 700 γραμμαρίων,
  • 2 κιλά και 505 γραμμάρια αποξηραμένων φυτών κάνναβης και 
  • 5 βάζα που περιείχαν συνολικά 250 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Ο συλληφθείς με την σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Έδεσσας.
 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *