Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

Ανοικτή επιστολή του Κώστα Δανά στον Παναγιώτη Λαφαζάνη

Παναγιώτη Λαφαζάνη , ο Λένιν έλεγε: ''Ο Αριστερισμός είναι η παιδική ασθένεια του Κομμουνισμού.''

Ο Λένιν αφιέρωσε πολλές σελίδες για να εξηγήσει ότι, οι συμβιβασμοί είναι μέρος της επαναστατικής Τακτικής.

Χαρακτηριστικά είπε ο Λένιν: ΅''Όταν ένας ληστής έρχεται και σου ζητάει με το όπλο παρατεταμένο, τα λεφτά σου, ή την ζωή σου, εσύ ως επαναστάτης τί πρέπει να κάνεις; Να του δώσεις την ζωή σου; Ή να του δώσεις τα λεφτά σου, ώστε να διεκδικήσεις την δυνατότητα να ζήσεις για να συνεχίσεις να αγωνίζεσαι για τον λαό;

Αν του δώσεις τα λεφτά σου, αυτό δεν είναι ένας άθλιος συμβιβασμός και δεν γίνεσαι συνένοχος με τον ληστή;''

Ακριβώς αυτά έκανε και ο Τσίπρας, πιστός στις θέσεις του Λένιν. Εσείς βέβαια έχετε γράψει στα παλαιά σας παπούτσια τον Λένιν, προτιμάτε τις θέσεις του Λαπαβίτσα.

Ήσασταν μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ μια φράξια, και τώρα γίνατε η πέμπτη φάλαγγα.

Αγωνίζεστε επί εικοσιτέσσερις ώρες την μέρα, να φέρετε στην εξουσία την Δεξιά, την διανθισμένη με ακροδεξιούς πολιτικούς.


Παναγιώτη Λαφαζάνη, η ιστορία της Αριστεράς θα σας γράψει στα τεφτέρια των προδοτών της Αριστεράς, ακριβώς εκεί που έγραψε τον Νίκο Ζαχαριάδη, τον δολοφόνο του Άρη Βελουχιώτη και της Νίκου Μπελογιάννη.


Κώστας Δανάς
Ιατρός

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *