Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΠΑΝΤΗΣΗ στην Ανακοίνωση - Καταγγελία της ΔΑΚΕ Καθηγητών Νομού Πέλλας

Με έκπληξη παρακολουθούμε τις συνεχιζόμενες καταγγελίες της ΔΑΚΕ καθηγητών Νομού Πέλλας, που το τελευταίο διάστημα αποδεικνύεται λαλίστατη, έστω και αν σώπαινε καθόλη την προηγούμενη πενταετία.

Στην προκειμένη όσα καταγγέλλει είναι αποκλειστική ευθύνη της ΔΑΚΕ που ποτέ δεν υπέβαλε, όπως συνηθίζεται συνδικαλιστικά, την εν λόγω ανακοίνωση ή οποιοδήποτε σχετικό θέμα ως πρόταση προς συζήτηση, ψήφιση και ανάληψη πρωτοβουλιών. Και αυτό σημαίνει, ότι με τη σιωπή της η ΔΑΚΕ, ευθύνεται για μια παράλειψη που έρχεται ύστερα να τη χρεώσει στις άλλες παρατάξεις. 

Εν ολίγοις, εδώ έχουμε να κάνουμε με τον ορισμό της μικρο- παλαιο- συνδικαλιστικής νοοτροπίας σε όλο της το μεγαλείο. 

Δηλώνουμε αντίθετοι σε αυτόν τον κατήφορο και δε βρίσκουμε κανένα νόημα να συνεχίσουμε τον χαρτοπόλεμο ανακοινώσεων– έστω και αν, απ' ό,τι φαίνεται, αποτελεί για τη ΔΑΚΕ τον μοναδικό τρόπο για να βεβαιώνει την ύπαρξή της. 

Πρόκειται για προεκλογικά τερτίπια;


ΕΚΑΕ Α’ ΕΛΜΕ Πέλλας - ΑΣΚ Β’ ΕΛΜΕ Πέλλας

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *