Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

Έδεσσα: Εκδηλώσεις στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας

Στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας ο Δήμος Έδεσσας διοργανώνει ποδηλατικό γύρο και πεζοπορική διαδρομή, σε συνεργασία με τη ΔΗΚΕΔΕ, το Σύλλογο Βετεράνων Αθλητών Έδεσσας και την Ομάδα Φίλων Ποδηλάτου Έδεσσας ΑΕΡΩΠΟΣ.

Ο Ποδηλατικός Γύρος θα ξεκινήσει από την περιοχή των Μικρών Καταρρακτών την Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 11:00 π.μ. Η διαδρομή που θα ακολουθηθεί θα είναι μέσα στην πόλη της Έδεσσας και κυρίως σε πεζοδρομημένες και παραποτάμιες οδούς.

Η Πεζοπορική Διαδρομή θα ξεκινήσει την ίδια ημέρα και ώρα, από το ίδιο σημείο και θα διασχίσει σημεία πολιτιστικού ενδιαφέροντος της πόλης.

Καλούμε τους πολίτες να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις με τα ποδήλατά τους ή πεζοί!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *