Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Ένταξη των Λουτρών Αλμωπίας στο Δίκτυο Ευρωπαϊκών Ιστορικών Λουτροπόλεων

Το Εκτελεστικό Συμβούλιο και η Επιστημονική Επιτροπή της ΕU.Η.Τ.Τ.Α. ενέκριναν την ένταξη των Λουτρών Δήμου Αλμωπίας στο Δίκτυο Ευρωπαϊκών Ιστορικών Λουτροπόλεων (European Historic Thermal Towns Association).

Αυτό έκαναν γνωστό με επιστολή τους προς τον Δήμαρχο Αλμωπίας και Πρόεδρο της Δημοτικής Επιχείρησης κ. Δημήτρη Μπίνο ο Πρόεδρος της ΕU.Η.Τ.Τ.Α. κ. Giuseppe Bellandi και ο Πρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής κ. Paul Simons.

«Πρόκειται για μία πολύ σημαντική εξέλιξη που θα ενισχύσει την Ευρωπαϊκή προοπτική της Λουτρόπολης και θα δώσει τη δυνατότητα στη Δημοτική Επιχείρηση να ενταχθεί σε ευρωπαϊκά προγράμματα και να διαφημιστεί στα εκατομμύρια των ευρωπαίων καταναλωτών», τόνισε σε δήλωσή του ο Δήμαρχος και Πρόεδρος κ. Δημήτρης Μπίνος.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι σημαντικό ρόλο για την ένταξη έπαιξε η επίπονη προσπάθεια της σημερινής Διοίκησης των Λουτρών, η οποία έδωσε μεγάλη μάχη για να αναδείξει την ιστορικότητα και τη φυσική ομορφιά της μικρής επαρχιακής μας Λουτρόπολης.

Από τις 19 μέχρι τις 22 Οκτωβρίου κλιμάκιο αποτελούμενο από τον Πρόεδρο κ. Δημήτρη Μπίνο, τον Αντιπρόεδρο κ. Δημήτρη Βέσκο και υπηρεσιακούς παράγοντες θα παραστούν στην Γενική Συνέλευση της ΕU.Η.Τ.Τ.Α. η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Προύσα και κατά τη διάρκεια της οποίας θα ανακοινωθεί επίσημα η ένταξη της πρώτης ελληνικής Λουτρόπολης στο Σύνδεσμο. Εκεί, θα συμμετέχουν εκπρόσωποι Λουτροπόλεων απ’ όλη την Ευρώπη και tour operators από όλο τον κόσμο.



ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *