Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

ΚΠ Όραμα: Ολοκλήρωση σεμιναρίων με δασκάλους πρίν την έναρξη της σχολικής χρονιάς

Α) Πραγματοποιήθηκε από τις 2 έως 4.9.15 3ήμερο σεμινάριο σε εκπαιδευτικούς των Δημοτικών Σχολείων Αρσενίου, Πετριάς, Ριζού, Λουτροχωρίου με θέμα « Η Ζωή μας .. με αξίες » με σκοπό την ευαισθητοποίηση των εκπαιδευτικών στην σημαντικότητα των αξιών και την εφαρμογή ανάλογου υλικού στο σχολείο. Στο σεμινάριο συμμετείχαν 27 άτομα δηλαδή το σύνολο των εκπαιδευτικών όλων των παραπάνω σχολείων. 

Β) Ταυτόχρονα πραγματοποιήθηκε από τις 3 έως 8.9.15 4ήμερο σεμινάριο σε εκπαιδευτικούς των Δημοτικών Σχολείων Πέλλας, Αθύρων, Δυτικού, Ραχώνας με θέμα «Αντιμετώπιση παιδικής επιθετικότητας στο σχολείο». 

Σκοπός του σεμιναρίου ήταν η ευαισθητοποίηση-ενημέρωση των εκπαιδευτικών στην έννοια της επιθετικότητας καθώς και στην εφαρμογή εκπαιδευτικού υλικού με τίτλο «Το σπίτι των παιδιών». Στο σεμινάριο συμμετείχαν 30 δάσκαλοι δηλαδή το σύνολο των εκπαιδευτικών όλων των παραπάνω σχολείων. 

Συνολικά εκπαιδεύτηκαν 57 δάσκαλοι με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς αξιοποιώντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το χρόνο τους. 




Με εκτίμηση 

Ο Επιστημονικά Υπεύθυνος 



Λάζαρος Σιάντσης 

Κλινικός Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπευτής 



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *