Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Δήμος Αλμωπίας: Τακτική συνεδρίαση της επιτροπής ποιότητας ζωής

Σας καλούμε να έρθετε την 15η Σεπτεμβρίου 2015, ημέρα Τρίτη και ώρα 11:00΄ π.μ. στο Δημαρχείο Αλμωπίας, στην Αριδαία, στην τακτική δημόσια συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν. 3852/2010, για να συζητήσουμε και να πάρουμε αποφάσεις στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑΤΑ   ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ   ΔΙΑΤΑΞΗΣ

 
1ο ΘΕΜΑ:      
Υποβολή ΄Εκθεσης βεβαίωσης παράβασης, από την Επιτροπή Διενέργειας Ελέγχων στους Παιδότοπους του Δήμου Αλμωπίας, για την επιβολή προστίμου σε εφαρμογή  του άρθρου   10  της ΚΥΑ  36873/2007, για τον παιδότοπο της κ.  Μαχαιρίδου  Ειρήνης του Κυριάκου, (Οβελιστήριο – Αναψυκτήριο, στην ΄Αψαλο).
2ο ΘΕΜΑ:       Η
Υποβολή ΄Εκθεσης βεβαίωσης παράβασης, από την Επιτροπή Διενέργειας Ελέγχων στους Παιδότοπους του Δήμου Αλμωπίας, για την επιβολή προστίμου σε εφαρμογή  του άρθρου   10  της ΚΥΑ  36873/2007, για τον παιδότοπο του κ.  Αϊνατζή  Χρήστο (Καφέ – Ζαχαροπλαστείο, στην Άψαλο).
3ο ΘΕΜΑ:      
Υποβολή ΄Εκθεσης βεβαίωσης παράβασης, από την Επιτροπή Διενέργειας Ελέγχων στους Παιδότοπους του Δήμου Αλμωπίας, για την επιβολή προστίμου σε εφαρμογή  του άρθρου   10  της ΚΥΑ  36873/2007, για τον παιδότοπο της  κ. Μίχου Αντωνία (Καφετέρια,  στην ΄Ορμα).
4ο ΘΕΜΑ:      
Υποβολή ΄Εκθεσης βεβαίωσης παράβασης, από την Επιτροπή Διενέργειας Ελέγχων στους Παιδότοπους του Δήμου Αλμωπίας, για την επιβολή προστίμου σε εφαρμογή  του άρθρου   10  της ΚΥΑ  36873/2007, για τον παιδότοπο της  κ. Δουρδουμπάκη  Θεοδώρας  του Πέτρου (Εστιατόριο –Ταβέρνα, στο Λουτράκι).
5ο ΘΕΜΑ:      
Υποβολή ΄Εκθεσης βεβαίωσης παράβασης, από την Επιτροπή Διενέργειας Ελέγχων στους Παιδότοπους του Δήμου Αλμωπίας, για την επιβολή προστίμου σε εφαρμογή  του άρθρου   10  της ΚΥΑ  36873/2007, για τον παιδότοπο του  κ. Πλέσκα Δημήτριο του Κων/νου (Εστιατόριο – Ψητοπωλείο, στο Λουτράκι).
 
6ο ΘΕΜΑ:      
Υποβολή ΄Εκθεσης βεβαίωσης παράβασης, από την Επιτροπή Διενέργειας Ελέγχων στους Παιδότοπους του Δήμου Αλμωπίας, για την επιβολή προστίμου σε εφαρμογή  του άρθρου   10  της ΚΥΑ  36873/2007, για τον παιδότοπο του κ. Λεμονίδη  Γεώργιο, υπεύθυνο καταστήματος «ΛΕΜΟΝΙΔΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ & ΣΙΑ ΟΕ» (Ζαχαροπλαστείο –Πιτσαρία – Σνακ μπαρ, στο Λουτράκι).
 
7ο ΘΕΜΑ:      
Υποβολή ΄Εκθεσης βεβαίωσης παράβασης, από την Επιτροπή Διενέργειας Ελέγχων στους Παιδότοπους του Δήμου Αλμωπίας, για την επιβολή προστίμου σε εφαρμογή  του άρθρου   10  της ΚΥΑ  36873/2007, για τον παιδότοπο του  κ. Χαραλαμπίδη Ελευθέριο του Γεωργίου (Αναψυκτήριο και Κολυμβητική δεξαμενή,  στο 2ο χλμ. Πιπεριάς – Λουτρακίου).
 
8ο ΘΕΜΑ:      
Υποβολή ΄Εκθεσης βεβαίωσης παράβασης, από την Επιτροπή Διενέργειας Ελέγχων στους Παιδότοπους του Δήμου Αλμωπίας, για την επιβολή προστίμου σε εφαρμογή  του άρθρου   10  της ΚΥΑ  36873/2007, για τον παιδότοπο  Λουτρά Λουτρακίου Δήμου Αλμωπίας Α.Ε. (Αναψυκτήριο – πισίνα,  στα Λουτρά).
 
 
 
Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ  ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ  ΖΩΗΣ
ΜΠΙΝΟΣ  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
 
ΔΗΜΑΡΧΟΣ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *