Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

Επιστολή του μέλους της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Ν. Πέλλας Παύλου Κελεσίδη

Φίλες και φίλοι, δεν είναι η πρώτη φορά που σας καλώ να συστρατευτείτε στις γραμμές της Αριστεράς, στις γραμμές του ΣΥΡΙΖΑ. Το έκανα στις περιφερειακές εκλογές από τη θέση του υποψήφιου Αντιπεριφερειάρχη και στις βουλευτικές εκλογές με την υποψηφιότητά μου.

Σ’ ένα πολιτικό περιβάλλον που στηρίχτηκε για δεκαετίες στη διαφθορά, τη διαπλοκή, το ρουσφέτι κ.λ.π., δεν περίμενα και δεν περιμένω ότι για πρώτη φορά η Αριστερά στην κυβέρνηση θα αντιμετώπιζε πράγματα εύκολα και απλά. Ο αγώνας για όλους μας θα είναι δύσκολος και διαρκής. Οι μάχες συνεχείς, οι συγκρούσεις με τα συμφέροντα, ντόπια και ξένα, πολλές.

Σημασία βέβαια έχει ο «πόλεμος» και το κουράγιο του καθενός.

Προσωπικά, δεν θα ήθελα να ανήκω στην αριστερή παρένθεση και ξανά κρυμμένος πίσω στην κριτική και τα λόγια εκ του ασφαλούς.

Έμαθα ν’ αγωνίζομαι σε όλη μου τη ζωή.

Τα λόγια εύκολα, τα έργα δύσκολα.

Και αν χάθηκε μια μάχη δε χάθηκε ο πόλεμος. Φτάνει να στηριζόμαστε ο ένας στον άλλο.

Οι καλές «ειδήσεις» δεν έρχονται με ραβδάκια μαγικά.

Τι περισσότερο θα μπορούσαν να κάνουν εκείνες οι δυνάμεις που οδήγησαν τον τόπο στην καταστροφή: Τίποτα. Πάλι τα ίδια. Ο λαός δεν ξεχνά.

Προσωπικά, συστρατεύομαι με τις δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ. Παραμένω μέλος της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Πέλλας υπεύθυνος αγροτικών θεμάτων. Τώρα, με περισσότερο πείσμα και δύναμη.

Δεν θα είμαι υποψήφιος στις εκλογές του Σεπτεμβρίου όχι για λόγους πολιτικούς αλλά για ευχάριστους οικογενειακούς λόγους καθώς παντρεύω την κόρη μου στις 26 Σεπτεμβρίου και εκ των πραγμάτων ο χρόνος μου είναι ιδιαίτερα περιορισμένος.

Αν θα έμπαινα στη λίστα, όπως μου προτάθηκε, δεν θα μπορούσα να προσφέρω όσο θα έπρεπε και θα ήθελα.

Γι’ αυτό παραχωρώ τη θέση μου σε άξιους συντρόφους που θα έχουν περισσότερο χρόνο.

ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΜΕ ΛΑΘΗ, ΠΑΡΑ ΜΑΚΡΥΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ.




ΚΕΛΕΣΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ

ΜΕΛΟΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΠΕΛΛΑΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *