Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

Συλλογή φαρμάκων στα Γιαννιτσά από την εθελοντική ομάδα «ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ»

Το Σάββατο στις 17 Οκτωβρίου στον Πεζόδρομο των Γιαννιτσών μπροστά από την Λέσχη Αξιωματικών η Εθελοντική Ομάδα Γιαννιτσών «ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ» με την υποστήριξη του Δήμου Πέλλας και του Κέντρου Πρόληψης «Όραμα» αναλαμβάνει την πρωτοβουλία της Συλλογής Φαρμάκων.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η συλλογή φαρμάκων και η διάθεση τους καταρχήν στο Κοινωνικό Φαρμακείο της Ιεράς Μητρόπολης Εδέσσης Πέλλης και Αλμωπίας που λειτουργεί στα Γιαννιτσά (Πλατεία Αγ.Γεωργίου 4) αλλά και σε άλλους φορείς που τα έχουν ανάγκη. Η συλλογή θα γίνεται καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Στο πλαίσιο αυτό ζητάει την προσφορά φαρμάκων που δεν έχουν λήξει και είναι σε καλή κατάσταση εκτός από σιρόπια ανοιγμένα. 

Εκτός από τη συγκεκριμένη ημερομηνία η Εθελοντική Ομάδα «Νοιάζομαι» δέχεται φάρμακα καθ’όλη τη διάρκεια του έτους στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών - Σύλλογος Καρκινοπαθών Γιαννιτσών Υπόψη κ. Καρπούζα Γιώργου (μέλος εθελοντικής ομάδας) τηλ. 23820 28075 Δευτέρα έως Τετάρτη από 9:00 έως 13:00.




Με εκτίμηση 

Ο Επιστημονικά Υπεύθυνος 

Λάζαρος Σιάντσης 

Κλινικός Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπευτής 



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *