Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

ΕΡΩΤΕΧΝΕΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ: "Ο παπουτσωμένος Γάτος" έρχεται στην Αριδαία μας!

Παραμύθια....ο μαγικός κόσμος που συνυπάρχει το δυνατό με το αδύνατο. Τα παραμύθια δεν είναι μόνο ψυχαγωγία, αλλά και ένα μέσο για να οδηγηθούμε στην ωριμότητα μικροί και μεγάλοι.


Το παραμύθι διεγείρει τη φαντασία και μας βοηθάει να μπούμε σε κόσμους μαγικούς και ονειρικούς, σε κόσμους που όλα μπορούν να συμβούν! Οι βασιλιάδες να ονειροπολούν, οι γίγαντες να αδυνατούν, οι ερωτευμένοι να επιμένουν, οι ταπεινοί να πρωταγωνιστούν, οι έξυπνοι να βοηθούν, οι φτωχοί να διεκδικούν, οι δίκαιοι να ακούγονται,οι γάτοι να μιλούν. Ο γνωστός Σουηδός σκηνοθέτης Ίνγκμαρ Μπέργκμαν, είπε κάποτε πως η διαφορά ανάμεσα στο ψέμα και το παραμύθι είναι ότι το ψέμα είναι για να υπεκφεύγεις τις δυσκολίες της ζωής, ενώ το παραμύθι για να τις αντιμετωπίζει! 


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *