Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015

Β' ΕΚΑΣΚΕΜ: Επιστολή διαμαρτυρίας από τον ΑΣ ΝΕΑΣ ΠΕΛΛΑΣ "ΦΙΛΙΠΠΟΣ" [ΒΙΝΤΕΟ]

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

Α.Σ. ΝΕΑΣ ΠΕΛΛΑΣ ''Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ'



ΚΥΡΙΟΙ

Με την παρούσα επιστολή μας θέλουμε να διαμαρτυρηθούμε έντονα για τα όσα συνέβησαν στον Κυριακάτικο αγώνα (1-11-2015) μεταξύ των ομάδων ΑΣ.ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ-Α.Σ ΝΕΑΣ ΠΕΛΛΑΣ ΄Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ΄.

Η αφορμή της συγκεκριμένης επιστολής είναι η ΣΦΑΓΙΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ των ΜΙΧΟ-ΧΡΥΣΑΦΗ (ειδικά του πρώτου).Με την συνολική τους στάση καθ όλη την διάρκεια του αγώνα διαμόρφωσαν το τελικό καταδικαστικό αποτέλεσμα για την ομάδα μας (56-56) στον κανονικό αγώνα και (69-66) στην παράταση.

ΚΥΡΙΟΙ

Πιστεύουμε ειλικρινά ότι οι αγώνες πρέπει να κρίνονται από την αντικειμενική και ίση μεταχείριση και των δυο αγωνιζόμενων ομάδων.

Έχοντας όμως στην διάθεσή μας το βίντεο της τελευταίας φάσης του αγώνα (έχει ήδη σταλθεί στην επιτροπή ορισμού διαιτησίας) και βλέποντας το με ανθρώπους που έχουν διατελέσει διαιτητές, έχουμε καταλάβει ότι ειδικά ο Μίχος ήθελε πάση θυσία να κερδίσει τον αγώνα ο Κολινδρός.Για τους βιαστικούς που θα πουν ότι τους κρίνουμε από μια φάση έχουμε να πούμε ότι η παρουσία τους σε όλη την διάρκεια του αγώνα ήταν εκτός πραγματικότητας και έκαναν ότι περνούσε από το χέρι τους για να ΄γυρίσει’ τον αγώνα ο Κολινδρός και τελικά να το κερδίσει. Δυστυχώς για εμάς επηρεάστηκαν από τις συνεχόμενες βρισιές της κερκίδας προς αυτούς από την αρχή ακόμα του αγώνα και το μόνο σφύριγμα που δεν δόθηκε εναντίον μας ήταν το οφσάιντ.

Δεν θα μπούμε στον πειρασμό να ζητήσουμε την εξαίρεση των συγκεκριμένων διαιτητών από τους υπολοίπους αγώνες της ομάδας μας. Αν οριστούν ξανά σε δικό μας αγώνα θα τύχουν της καλής συμπεριφοράς μας και ευγένειας όπως το συνηθίζουμε με όλους τους διαιτητές. ΖΗΤΑΜΕ όμως να παρέμβετε και να εφιστήσετε την Αντικειμενικότητα σε όλους τους εμπλεκόμενους με την Διαιτησία ώστε να σέβονται το ίδιο όλες τις ομάδες.

ΤΕΛΟΣ ας μην εκληφθεί η μέχρι σήμερα ευγένεια μας, ως αδυναμία και επιφυλασσόμεθα , ανάλογα με τις ενέργειες σας, για την συνέχεια του πρωταθλήματος.Σε περίπτωση που υπάρξει ΞΑΝΑ τέτοια εχθρική διαιτησία απέναντι στην ομάδα μας θα υπάρξει άμεση ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ με μοναδικό στόχο τον σεβασμό στον κόπο και ιδρώτα των παιχτών μας.

Υ.Σ

Το βίντεο με την τελευταία φάση της ‘’κλοπής’’ μπορείτε να το δείτε στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook :Α.Σ.Νέας Πέλλας ‘’Ο Φίλιππος’’

Με τιμή το ΔΣ του Α.Σ ΝΕΑΣ ΠΕΛΛΑΣ ΄Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ΄΄

4-11-2015


Δείτε το βίντεο: 







0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *