Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

IALMOPIA LIVE: ΠΑΟΚ Αλμωπίας - Μέγας Αλέξανδρος Λεπτοκαρυάς 56 - 53. Δείτε ΒΙΝΤΕΟ και ΕΙΚΟΝΕΣ από τον αγώνα

Παιχνίδι - θρίλερ στο ΔΑΚ Αριδαίας το απόγευμα του Σαββάτου 31/10


Τη δεύτερη νίκη του σε ισάριθμα ματς πανηγύρισε ο ΠΑΟΚ Αλμωπίας κόντρα στην ομάδα της Λεπτοκαρυάς, που την πρώτη αγωνιστική είχε ρεπό.

Το παιχνίδι φάνηκε από την αρχή ότι θα κριθεί στον πόντο αφού οι δύο ομάδες εναλλάσσονταν συνέχεια στο προβάδισμα, χωρίς καμία από τις δύο να καταφέρει να πάρει σημαντική διαφορά. 

Για δεύτερο σερί παιχνίδι η νίκη του ΠΑΟΚ κρίθηκε στην τελευταία επίθεση, με τους ασπρόμαυρους να παίρνουν το ροζ φύλλο τελικά. 

Σημαντική η νίκη έστω και αν μπορούσε να έρθει και πιο εύκολα καθώς η ομάδα αγωνίστηκε με πολλές απουσίες (μόλις 7 άτομα στην αποστολή). Εκτός ήταν οι Δελόγλου, Αρβανιτάκης, Τσαμτσίδης, Πεϊος, Λιούγκας και Νάτος

Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα του ΠΑΟΚ Αλμωπίας έχει ρεπό ενώ η ομάδα της Λεπτοκαρυάς θα υποδεχθεί τον ΑΣ Κολινδρού.


ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 1o (12-8), 2o (24-25), 3o (36-35), 4o (56-53)

ΠΑΟΚ ΑΛΜΩΠΙΑΣ(Αβραάμ): Mπάτσος 21(3), Αμπατζιάδης 7, Αβραάμ, Παπαγεωργίου 18(4), Βαφείδης 6, Ουρτζάνης 2, Βαρδάρης 2

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞ. ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ(Μπακάλης): Kεχαγιάς, Φωτίου 7(1), Ραμαντάνης  6, Ιορδανίδης 2, Μυλωνάς 4, Σαλιώρας, Χατζής 4, Αναστασίου 10(1), Δημόπουλος 16(1), Γκούμας 3(1)


Δείτε ΒΙΝΤΕΟ από τον αγώνα μέσα από την κάμερα του ialmopia




Δείτε ΕΙΚΟΝΕΣ του ialmopia






















ialmopia.gr

2 comments:

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΑΛΜΩΠΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΑΛΛΑ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΑ ΛΑΘΗ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΤΟΥ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε είσαι λίγο άδικος νομίζω..σε όλο το ματς ο Μ. Αλεξ. ζήτημα να είχε προβάδισμα 4-5 φορές. Δες το τελευταίο βίντεο και πες μου πόσα φάουλ γίνονται στον PG του ΠΑΟΚ μέχρι να σφυριχτεί επιτέλους ένα! Να μην ξεχάσω και το αντιαθλητικό με το τράβηγμα της φανέλας, που το έκανε γαργάρα ο ρεφ ;)

      Διαγραφή

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *