Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

IALMOPIA LIVE: Άνετη νίκη για τον Φ.Ο.Αριδαίας, 75-52 τον Βαφύρα Δίου για την Α' ΕΚΑΣΚΕΜ [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Βαφύρα ο Φ.Ο.Αριδαίας εντός έδρας και να φτάσει τις 7 νίκες μετά από 8 αγωνιστικές.


Μπήκε δυνατά στο ματς η ομάδα της Αριδαίας κερδίζοντας μεγάλες διαφορές από το 1ο δεκάλεπτο, καθώς άγγιξε και το +20. Στη συνέχεια, το καθιερωμένο ροτέισον του ΦΟΑ βοήθησε τον Βαφύρα να μειώσει κάπως τη διαφορά και να κλείσει το ημίχρονο στο +13 (37-24). 

Στο 3ο δεκάλεπτο, οι γηπεδούχοι επανέλαβαν την εμφάνιση του 1ου και μ' έναν Μακρόπουλο να μην έχει αντίπαλο στη ρακέτα, η διαφορά πήγε ξανά στους 20 πόντους. Κάπου εκεί, το ματς ουσιαστικά τελείωσε, με το 4ο δεκάλεπτο να έχει διαδικαστικό χαρακτήρα και με τους δύο προπονητές να μοιράζουν το χρόνο και στους υπόλοιπους παίκτες. 

Με σημαντικές απουσίες και οι δύο ομάδες, για τους γηπεδούχους ήταν εκτός οι Στρέπκος, Τζάτσης και Τριανταφύλλου, ενώ για τους φιλοξενούμενους οι Κουρκούτας, Παπαδόπουλος και Ανδριάς. 


Ντέρμπι 4αδας την άλλη αγωνιστική για τον ΦΟΑ στην Αλεξάνδρεια, ενώ ο Βαφύρας αντιμετωπίζει εντός τον Σκυδραϊκό σ ένα ματς εξίσου σημαντικό, αλλά για τις πιο χαμηλές θέσεις.


ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 1o(27-8), 2o(37-24), 3o(57-36), 4o(75-52)

ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Βάτσης): Αμπάρης 6, Αβραμίδης 10(2), Σαμαρτζίδης, Τοπαλίδης 12, Κανονίδης Ι., Μπεγλόπουλος 6, Παπαβραάμ 7(1), Αθανασιάδης 7, Γκαλίτσος, Μακρόπουλος 21, Αλεξανδρόπουλος 2, Κανονίδης Γ. 4.

ΓΑΣ ΒΑΦΥΡΑΣ ΔΙΟΥ (Σαραπτσής): Καλαϊτσίδης 11(1), Ζαμάνης, Καραμπατάκης 2, Χατζηιωακείμ 4, Μαντζόλης 4, Μαρινόπουλος 2, Ζήσκας 13, Κουμπατσιάρης 14(4), Γεωργαντάς 2.


Δείτε ΕΙΚΟΝΕΣ από τη χθεσινή αναμέτρηση, μέσα από τον φωτογραφικό φακό του ialmopia






























ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *