Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

IALMOPIA LIVE: Αετός Κιλκίς - ΠΑΟΚ Αλμωπίας 65-53. Δείτε το βίντεο του αγώνα [ΒΙΝΤΕΟ]

Δύσκολη η αποστολή για τον ΠΑΟΚ Αλμωπίας το απόγευμα του Σαββάτου (28/11) μέσα στο Κιλκίς, καθώς ηττήθηκε από τη νεανική ομάδα του Αετού με 65-53.


Στο ξεκίνημα του αγώνα οι ομάδες ήταν κοντά στο σκορ, με τους φιλοξενούμενους να πατάνε καλά στο παρκέ και με καλή άμυνα τελείωσε το πρώτο δεκάλεπτο (13-10). Στη συνέχεια η ομάδα φανέρωσε πολλά προβλήματα στην επίθεση, πετυχαίνοντας μόνο 6 πόντους, με αρκετά χαμένα σουτ από την περιφέρεια. Το 3ο δεκάλεπτο ήταν καταστροφικό για τον ΠΑΟΚ, καθώς δέχθηκε 22 π., ενώ είχε και σοβαρά επιθετικά προβλήματα. Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν σχεδόν όσους πόντους είχαν πετύχει στα προηγούμενα 3 δεκάλεπτα (25π) όμως ήταν αργά για να γυρίσει το ματς. Από τους γηπεδούχους ξεχώρισαν οι: Πατσούρης 27(3), Βανιούτσης 14 και Βαϊτσούδης 13(1). Από την ομάδα της Αλμωπίας δεν αγωνίστηκαν για άλλο ένα ματς οι Δελόγλου, Ουρτζάνης, Αρβανιτάκης, Λιούγκας και Παπαγεωργίου.


Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook: "Πρωτάθλημα ΕΚΑΣΚΕΜ"




 
Διαιτητές: Ελευθεριάδης - Παπαδόπουλος


ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 1ο (13-10), 2ο (30-16), 3ο (52-28), 4ο (65-53)


ΠΑΟΚ Αλμωπίας (Ουρτζάνης): Πέιος, Μπάτσος 8(2), Τσαμτσίδης 3, Αμπατζιάδης 13(2), Αβρααμ 8(2), Νάτος 3(1), Καλαϊτζής 4, Βαφείδης 13, Βαρδάρης 1


Δείτε το βίντεο του αγώνα μέσα από την κάμερα του ialmopia:









ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *