Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

Μεταγωνιστικό δελτίο τύπου οργανωτικής επιτροπής 3ου ημιμαραθώνιου Λουτρών Πόζαρ [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου, ο 3ος Ημιμαραθώνιος Λουτρών Πόζαρ που πραγματοποιήθηκε μέσα στο πανέμορφο φυσικό τοπίο της περιοχής. Έλληνες και ξένοι αθλητές και αθλήτριες, που ξεπέρασαν σε αριθμό τους 800, συμμετείχαν στον αγώνα ορεινού τρεξίματος των 10km to Σάββατο 5 Δεκεμβρίου και στoυς αγώνες επί δημοσίας οδού 21 και 5km την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου. Το πρόγραμμα του διημέρου περιελάμβανε επίσης έναν αγώνα βάδην 4km και έναν παιδικό αγώνα 1χλμ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι της διοργάνωσης, στον αγώνα trail των 10km του Σαββάτου είχαμε την επικράτηση του Θανάση Παγουνάβη του Πανναξιακού με 41:03 και την κατάκτηση της πρωτιάς στις γυναίκες από την Κατερίνα Κουκάκη (ΣΔΥ Θεσσαλονίκης) με χρόνο 52:29. Ομοίως, την Κυριακή στην απόσταση του ημιμαραθωνίου νικητής αναδείχθηκε ο Δημήτρης Κουτσουμπίδης του ΣΔΟ Εορδαίας με χρόνο 1.19.44 και στις γυναίκες η Ελένη Ντόβα του Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων με χρόνο 1.41.03. Στα 5km, οι Παγουνάβης και Κουκάκη διπλασίασαν τις νίκες τους μέσα στο διήμερο, με χρόνους 17.18 και 21.42 αντίστοιχα.

Στο site της διοργάνωσης, www.run-pozar.blogspot.gr αλλά και στο link πουακολουθεί μπορείτε να βρείτε αναλυτικά και σε χρόνους όλα τα αποτελέσματα των αγώνων:

https://results.chronolog.gr/resultsv2.aspx?ev=ab2da876cff38ce21061a1178874db61&c=0
ενώ φωτογραφικό υλικό και βίντεο της εκδήλωσης βρίσκετε στο site:

www.spiridisart.gr/pozar www.spiridisart.gr/pozar2

και στο facebook: ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΛΟΥΤΡΩΝ ΠΟΖΑΡ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

Ο αγώνας δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς τη συνδρομή της Τροχαίας Αριδαίας, της Λουτρά Λουτρακίου Δήμου Αλμωπίας ΑΕ, του Ορειβατικού Συλλόγου Αριδαίας, του Συλλόγου Νέων Λουτρακίου, του Συλλόγου Βετεράνων Δρομέων Έδεσσας, του Συλλόγου Δρομέων Σκύδρας, του Συλλόγου "Παύλος Μελάς", της ΕΔΟΜΑΚ Σκύδρας αλλά την πολύτιμη βοήθεια των εθελοντών. Επίσης, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς-υποστηρικτές, τα εστιατόρια Διόνυσος, Μπομπούς, Ελλήνων Γεύσεις, Τσολιάς Καλοφαγάς Κόκκινο Πιπέρι, Πόθος, τα ζαχαροπλαστεία Ζιλή, Σπιτικό, Quality, τα relax center saman massage και spa to spa. τον όμιλο επιχειρήσεων Νικόλαος Βάκκος, την ΚΒS, την Θεοδωρίδης Ιωάννης & Υιός ΟΕ, τον Θεοφανίδη Ιορδάνη και το fitness club BODY CRAFT BY LINA SAKITA. Επίσης τα ξενοδοχεία Μελίες, Φιλοξένια, ΑGAPI και τους ξενώνες ο Ποζαρίτης, Μεσοστράτι. Ta Café bar BLUE NOTE , COUP και το αναψυκτήριο της πισίνας των λουτρών

Ευχαριστούμε τους αθλητές και αθλήτριες που ταξίδευσαν από ολόκληρη την Ελλάδα για να έρθουν να τρέξουν στην περιοχή μας και ευχόμαστε η αγωνιστική δράση και η «ζεστασιά» του κόσμου που «αγκάλιασε» τους συμμετέχοντες αθλητές στην κάθε τους προσπάθεια να αποτελέσουν κίνητρο για την επάνοδο τους στην 4η διοργάνωση του Ημιμαραθωνίου Πόζαρ, το 2016.

Σας περιμένουμε και στην επόμενη διοργάνωση να τρέξουμε, να γελάσουμε, να υδροθεραπευτούμε και να απολαύσουμε την υπέροχη φύση των Λουτρών Πόζαρ Αλμωπίας.!!!!!


Το ialmopia.gr  ηταν εκεί - Δείτε το πλούσιο φωτογραφικό μας αφιέρωμα σε 3 μέρη!


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *