Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

ΕΚΑΣΚΕΜ: Α.Ο.Κ. Γουμένισσας - Α.Σ. Κεραυνός Άσπρου 60-50

Για ένα ημίχρονο δυσκολεύτηκε ο Α.Ο.Κ. Γουμένισσας απέναντι στον Κεραυνό Άσπρου στο Κλειστό γήπεδο της Γουμένισσας! Μετά από αυτόν τον αγώνα συνεχίζεται η κυριαρχία στο πρωτάθλημα της Β κατηγορίας της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ. ! Μετά το τέλος της 7ης αγωνιστικής, η Γουμένισσα είναι μόνη πρώτη στην κορυφή, μετρώντας 7 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια!

Στο αγωνιστικό κομμάτι,η Γουμένισσα μπήκε νωθρά και βρέθηκε να χάνει με 1-9!Στο δεύτερο δεκάλεπτο,η εικόνα αναστράφηκε με την Α.Ο.Κ. να κυριαρχεί και τους φιλοξενούμενους να σκοράρουν λίγα δευτερόλεπτα πριν την λήξη του ημιχρόνου και να διαμορφώνουν το 26-25!
Στο δεύτερο ημίχρονο η Γουμένισσα δεν έδειχνε να απειλείται από τον μαχητικό Ασπρο!Αρκετοί γρήγοροι πόντοι εκτόξευσαν την διαφορά κοντά σε διψήφιο σκορ,με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν και πάλι στο τέλος τους δεκαλέπτου σε 45-39!Το τελευταίο δεκάλεπτο συνεχίστηκε η ίδια εικόνα,με τους φιλοξενούμενους να μένουν από δυνάμεις και τους γηπεδούχους να πλήττονται από τα φάουλ στους ψηλούς!Και οι δυο ομάδες πάλεψαν σκληρά,με δυνατές μάχες κάτω από τα δύο καλάθια!
Την επόμενη βδομάδα είναι η σειρά της Γουμένισσας για ρεπό, ενώ η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση της ομάδας, είναι στις 19/12 στο ΔΑΚ Γιαννιτσών απέναντι στον Φίλλιπο Νέας Πέλλας!


Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook: "Πρωτάθλημα ΕΚΑΣΚΕΜ" 



Διαιτητές: Σαλαπάνης, Καψίδης

Δεκάλεπτα:11-14,26-25,45-39,60-50

Α.Ο.Κ. Γουμένισσας(Παμπουχίδης): Σανίδας 7,Γιάκος 10,Τάτσης Δ. 9,Τάσιος 4,Γέγας 15,Μπέλτσης 10,Σαμαράς 2,Τζάκος 1,Τουλούπης 2

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *