Δευτέρα, 28 Δεκεμβρίου 2015

Μοναδικά τοπία και ομορφιά από την εκθαμβωτική Ισλανδία [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Τα φυσικά θαύματα της Ισλανδίας αποτύπωσε στο φακό του ο φωτογράφος Hinrich Carstensen που ταξίδεψε εκεί τον Μάρτιο προκειμένου να δει με τα μάτια του και να φωτογραφίσει τα μοναδικά τοπία και την ξεχωριστή ομορφιά της χώρας.

Στις εκπληκτικές φωτογραφίες του ο Γερμανός έχει αποτυπώσει τις παγωμένες εκτάσεις, τα υπέροχα μπλε νερά και το τραχύ τοπίο.

Σε πολλές φωτογραφίες του οι πρωταγωνιστές είναι τα δυναμικά άγρια άλογα.

Ο 29χρονος εξειδικεύεται στην ταξιδιωτική φωτογραφία και τη φωτογραφία τοπίου και εξήγησε πως παρότι δεν κατάφερε να δει το Βόρειο Σέλας κατά την παραμονή του στην Ισλανδία, ήταν πολύ ευχαριστημένος από τη φωτογράφιση.

«Το τοπίο και οι καταρράκτες κόβουν την ανάσα. Έμεινα στην Ισλανδία μόνο για δύο εβδομάδες αλλά δεν κατάφερα να φωτογραφίσω το Βόρειο Σέλας», είπε.

 
 
 
 

 
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *