Δευτέρα, 28 Δεκεμβρίου 2015

Δ. Καλδερεμτζή: Να ζητήσει συγνώμη ο Δήμαρχος

Να ζητήσει συγνώμη ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Μπίνος, ζήτησε η δημοτική σύμβουλος της μειοψηφίας και πρώην αντιδήμαρχος Δέσποινα Καλδερεμτζή καθώς όπως τόνισε ο Δήμαρχος στην προηγούμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου η προηγούμενη δημοτική αρχή δεν άφησε ούτε μια μελέτη έτοιμη ούτε έργο ενταγμένο στο ΕΣΠΑ. 
 
Η κα Κελδερεμτζή ζήτησε και έλαβε από την τεχνική υπηρεσία έγγραφο αναφέροντας όλα τα έργα τα οποία σχεδιάστηκαν ή υλοποιήθηκαν από την προηγούμενη δημοτική αρχή. Ο Δήμαρχος αντέδρασε και τόνισε πως αυτά τα έργα στα οποία αναφέρθηκε η κα Καλδερεμτζή είναι έργα ρουτίνας χωρίς αναπτυξιακό χαρακτήρα όπως είναι η αγορά λαμπτήρων. 
 
Επικράτησε ένταση με χαρακτηρισμούς και από την μεριά του κου Πασόη που για άλλη μια φορά τόνισε ότι η σημερινή δημοτική αρχή θα αφήσει ως έργο μόνο τις φωτογραφίες...
 
 
 
πηγη: meapopsi.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *