Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

Διαμαρτύρονται οι πολίτες της Έδεσσας για τα έργα στο κέντρο της πόλης

Πολλές είναι οι διαμαρτυρίες των πολιτών αναφορικά με τα έργα που γίνονται αυτή την εποχή στο κέντρο της Έδεσσας και συγκεκριμένα στις οδούς 18ης Οκτωβρίου και 25ης Μαρτίου.  Μάλιστα αυτή η διαμαρτυρία έχει μεταφερθεί και στο διαδίκτυο. Πολίτης αναφέρει ότι κάποιοι δυστυχώς συνεχίζουν να καταστρέφουν μόνο και μόνο για να οικονομήσουν κάποιοι φίλοι εργολάβοι η ακόμα και οι ίδιοι. 
 
Έργα έργα έργα άνευ λόγου και αιτίας, χωρίς καμία χρησιμότητα, δυστυχώς αυτή τη στιγμή και εδώ και παρά πολύ καιρό η οδός 18ης Οκτώβρη είναι αδιάβατη από πεζούς και αυτοκίνητα και το ίδιο μάλλον ξεκινάει και στην 25ης Μαρτίου. Τέλος πάντων, νομίζω ότι για τέτοια έργα που θα κάνουν εργοτάξιο τη πόλη για 2 και 3 χρόνια πρέπει να έχουν λόγο και οι πολίτες οι οποίοι μπορεί να μη θέλουνε ρε φιλέ αυτή τη κατάσταση. Έργα με μηδέν χρησιμότητα είναι καλύτερο να μη γίνονται, αλλά φταίμε και όλοι εμείς που δε λέμε και τίποτα, αυτά για την πόλη όμορφη πόλη μας, δυστυχώς..
Μάλιστα υπήρξαν και κάποια άλλα σχόλια για το ίδιο θέμα που ακολουθούν:
 
πέστα....μαζί σου.......εμείς εδώ...τα παιδιά μας πάνε σχολείο με 20 εκατοστά πεζοδρόμιο....τα αυτοκίνητα ανεβαίνουν πάνω τους....και άλλου τα φαρδαίνουν...τι να πω.....πουθενά τέτοιο χάλι!!!!!!!!!!!! μια ΈΔΕΣΣΑ....που διώχνει τους τουρίστες...ούτε περαστικούς δεν έρχονται..άλλο.....μια πόλη που πολλοί θα ζήλευαν να την έχουν...γιατί έχει φυσική ομορφιά..έχει θησαυρό ανεκμετάλλευτο............ΔΥΣΤΥΧΩΣ........είμαστε ............μη πω και αλλά...θα με κράξουν!!!!!!!!!!!!!

Έδεσσα η πόλη του πεζοδρομίου η πόλη του πεζόδρομου η πόλη που σβήνει η πόλη που υποβάθμισε την ίδια της την ομορφιά άντε καληνύχτα
 
 
 
 
 
πηγη: meapopsi.gr

5 comments:

  1. Μήπως ξέρουν να κάνουν και τίποτε άλλο οι Εδεσσαίοι εκτός από να διαμαρτύρονται μονίμως που αναγκάζονται να περπατήσουν 200 μέτρα για να πιουν τον καφέ τους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ξέρουν να κάνουν και άλλα πράγματα.. Διαμαρτύρονται για κάτι που είναι “απαράδεκτο”. Κανείς δε φωνάζει όταν γίνεται κάτι καλό λειτουργικό και όμορφο. Για δες λοιπόν Κ.“ανώνυμε” λίγο καλύτερα το λόγο που διαμαρτύρονται αυτή τη φορά.. (πριν πεις την εξυπνάδα σου). Στην πόλη δεν μένουν μόνο αυτοί που πηγαίνουν με αμάξι για καφέ, αλλά όλοι οι υπόλοιποι (πχ εσύ). Και μιας και μίλησες για τα αυτοκίνητα. Αν “δυσκολεύεις” την κίνησή τους (αντί να την διευκολύνεις) κάνεις “κακό” στην πόλη. Αμ οι κυβόλιθοι; τα “κοτρόνια” στους “κεντρικούς”; Χειρότερη ατεχνία (για να μη χρησιμοποιήσω άλλη λέξη) δεν έχω ξαναδεί, έχουν γίνει τα αμάξια κάρα. Δε 8α επεκταθώ παραπάνω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το να εισαι στενομυαλος και μην κοιτας λιγο πιο μακρυα....ειναι το γνωρισμα μας.Αν γινονται ολα αυτα ,γινονται εξαιτιας μας.Το να παρκαρουμε στις γωνιες των δρομων ηταν και ειναι το αγαπημενο μας σπορ... ετσι ωστε να μην μπορει να στριψει ενα δημοτικο -δημοσιο φορτηγο-(οχημα εκτακτης αναγκης).Εχει αναρωτηθει κανεις γιατι υπαρχουν κυβολιθοι στις διασταυρωσεις?Μηπως επειδη τρεχουμε σαν τρελοι μεσα στην πολη....μηπως επειδη δεν σεβομαστε τους πεζους....μηπως επειδη δεν σεβομαστε τα ατομα με ειδικες αναγκες ......μηπως επειδη δεν μπορουμε πλεον να διπλοπαρκαρουμε για να παρουμε 1 κιλο πιπεριες 300 μετρα απο το σπιτι μας με το αυτοκινητο?...Μηπως τα ιδια δεν λεγαμε για τον κεντρικο πεζοδρομο ....?Μηπως γνωριζετεοτι τα ιδια ακριβως εργα με την ιδια αρχιτεκτονικη ειναι ενταγμενα σε προγραμματα ΕΣΠΑ σε αλλλες 100 τουλαχιστον πολεις της Ευρωπης που τις διασχιζουν ποταμοι και τα χρηματα αυτα ειναι προορισμενα μονο για αυτο το λογο ? Μηπως γνωριζετε οτι 200 ψυχες εργαζονται σε αυτα τα εργα και τρεφουν τις οικογενειες τους μεσα σε αυτη την κριση ,τη στιγμη που τιποτα δεν κινειται ...? Μηπως γνωριζετε οτι ολες αυτες οι τεραστιες τρυπες ,ειδικα σχεδιασμενες, ειναι για να δεχτουν καλωπιστικα δεντρα και φυτα , που θα διακοσμησουν καλυτερα την πολη μας .Μηπως τα καινουργια πλακακια ,οι κυβολιθοι στις διασταυρωσεις ,ειναι για να κυκλοφορουν με ανεση απο το ενα πεζοδρομιο στο αλλο αναπηρικα καροτσακια,τυφλοι,ηλικιωμενοι,...Δεν ξερω αν καποιοι εκμεταλλευτουν ολο αυτο ή αισχροκερδουν ,εγω ξερω αυτο που βλεπω ...!!! Σε λιγο τελειωνουν τα εργα και τοτε θα μπορειτε να ασκησετε κριτικη...!!!

      Διαγραφή
  4. Οσο για τον Κυριο DarthVagos θα ηθελα να του πω με ολο το σεβασμο ,οτι το σχεδιασμο και τη μελετη την εχουνε κανει κορυφαιοι αρχιτεκτονες σε συνεργασια με οργανωσεις που προστατευουν τον πολιτη και το περιβαλλον.Οσο για την ομαλη κινηση των αυτοκινητων ,να εισαι σιγουρος θα ειναι πιο ομαλη και πιο ευκολη γι ' αυτους που διασχιζουν την πολη και οχι για τους αργοσχολους ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *