Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ: Αντώνης Τζεβελέκης, το επιθετικό "πολυβόλο" της Νίκης Αξού

Δεν χρειάζονται και ιδιαίτερες συστάσεις για τον χαρισματικό επιθετικό της Νίκης Αξου Αντώνη Τζεβελεκη, αφού το όνομα του εδώ και αρκετά χρόνια κυριαρχεί στα γήπεδα του Νομού με κορυφαία γράμματα.




Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook!







Ο ταλαντούχος έμπειρος επιθετικός στο παιχνίδι του Σαββάτου όπου η Νίκη Αξου κέρδισε την Ν.Πέλλα με 5-1 σκορ, κάνοντας ένα από τα καλύτερα του παιχνίδια αφού βρίσκεται σε δαιμονισμένη φόρμα το τελευταίο διάστημα, πέτυχε προσωπικό χατ τρικ και είχε και μια ασίστ στα 5 γκολ συνολικά της ομάδος του. Η επαφή του με τα δίχτυα είναι το στοιχείο του και μετράει 4 τέρματα σε 6 αγωνιστικές. Σίγουρη επιλογή για κάθε ομάδα που ''ποναει'' στο θέμα του γκολ!

επιμέλεια: ΧΑΡΑ ΜΑΤΕΝΤΖΟΓΛΟΥ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *