Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

Μακεδονικός Έδεσσας - Εθνικός Γραμματικού 5-2

Νίκη με το ευρύ 5-2 πέτυχε ο Μακεδονικός Έδεσσας το Σάββατο κόντρα στον Εθνικό Γραμματικού στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Β' κατηγορίας.



Παρά τις πολλές απουσίες και με τους Ρέτζια και Τζηκόπουλο να σκοράρουν εις διπλούν ο Μακεδονικός Έδεσσας πέτυχε την μεγαλύτερη φετινή του νίκη με 5-2 απέναντι στο Γραμματικό, που άντεξε μόνο μέχρι το 70', και έτσι έτσι επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα. Στο πρώτο ημίχρονο ο Μακεδονικός εμφανίσθηκε ασταθής αλλά παρόλα αυτά κατάφερε να προηγηθεί στο 35' με τον Τζηκόπουλο. Στο 38' οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Γιούρο. 

Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook!


   
Στο δεύτερο ημίχρονο και στο 63' μακρινό φάουλ από τον Βαρτέσκα κατέληξε στα δίχτυα αφού πρώτα έσκασε μπροστά στον τερματοφύλακα Σαμαρά. Στην επόμενη φάση ο Σουλαΐδης ισοφάρισε εκ νέου για τον Εθνικό σε 2-2. Στο 70' ο Ρέτζιας με φάουλ-ποίημα έγραψε το 3-2 για τους βυσσινί. Στο 84' αποβλήθηκε με 2η κίτρινη ο Μπόγιας του Γραμματικού. Στο 85' ο Τζηκόπουλος έκλεψε την μπάλα από τον Σαμαρά Κ. και έκανε το 4-2. Το σκορ έκλεισε και πάλι ο Ρέτζιας στο 90' από κοντά μετά από παράλληλη σέντρα του Τζηκόπουλου. Για ακόμα ένα παιχνίδι ο Μακεδονικός έδειξε τις επιθετικές αρετές των παικτών του αλλά αντιμετώπισε προβλήματα στην αμυντική λειτουργία. Με αυτή την νίκη η ομάδα της Έδεσσας παρέμεινε αήττητη εντός έδρας στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος. Πλέον σειρά έχει το παιχνίδι μέσα στην Περίκλεια με το οποίο κλείνει ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος.

Η διαιτησία των Ζγούρου-Σαπουντζή-Σιώνη Β. ήταν καλή χωρίς πολλά λάθη.

Μακεδονικός Έδεσσας (Αθ. Πατετσίνης): Ροδίντσης, Βαρτέσκας, Σουλιώτης, Κιουρτζίδης Ν., Καλογιάννης, Γάτσης, Πέτκος, Γέργης (31' Δημητρίου, λ.τ.), Παπαδόπουλος (82' Ζαχαριάδης), Ρέτζιας, Τζηκόπουλος.

Εθνικός Γραμματικού: Σαμαράς Κ., Μπόγιας, Τσίτσης Ν., Παπαλαζάρου, Τσίτσης Γ., Σταματίδης Δ., Σταματίδης Ι., Γιούρος (54' Βαβουλίδης), Κίτσος (23' Σαμαράς Σ., λ.τ.), Σουλαΐδης (71' Μπάπκας, λ.τ.), Πετρίδης.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *