Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

IALMOPIA LIVE: ΠΑΟΚ Αλμωπίας - Ατρόμητοι Ν. Σάντας 62-47. Δείτε το βίντεο του αγώνα [ΒΙΝΤΕΟ]

Επιστροφή στις νίκες για τον ΠΑΟΚ Αλμωπίας, καθώς κέρδισε με 62-47 τους Ατρόμητους Ν. Σάντας στο κλειστό γήπεδο της Αριδαίας για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β' ΕΚΑΣΚΕΜ.


Το ξεκίνημα του αγώνα δεν ήταν καλό για την ομάδα της Αριδαίας, με αρκετά λάθη στην άμυνα, ενώ επιθετικά δυσκολεύτηκε να βρει ρυθμό. Η ομάδα όμως ανέβασε την απόδοση της στο 2ο δεκάλεπτο με την είσοδο των Ουρτζάνη και Καλαϊτζή, βρήκε λύσεις από την περιφέρεια με τους Αβρααμ και Μπάτσο, πηγαίνοντας την διαφορά στο +3 στο ημίχρονο (33-30). Στην επανάληψη οι παίκτες παρουσιάστηκαν ακόμα καλύτεροι, με πολύ καλή άμυνα ζώνης. Χαρακτηριστικά στο 3ο δεκάλεπτο η ομάδα δέχτηκε μόλις 3 πόντους, αυξάνοντας τη διαφορά στο +15 (48-33). Από τους φιλοξενούμενους ξεχώρισε ο Ανανιάδης με 9π. Πολύ καλή η διαιτησία των Ντόγκα - Τζίμο.


Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook: "Πρωτάθλημα ΕΚΑΣΚΕΜ" 


 
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 1ο (10-15), 2ο (33-30), 3ο (48-33), 4ο (62-47)


ΠΑΟΚ Αλμωπίας: Τσαμτσίδης, Μπάτσος 14(2), Αβρααμ 15(4), Παπαγεωργίου 7, Καλαϊτζής 13, Βαφείδης 2, Ουρτζάνης 9, Βαρδάρης 2



Δείτε στιγμιότυπα από το παιχνίδι μέσα από την κάμερα του ialmopia:






ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *