Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

Α' ΕΚΑΣΚΕΜ:BAΦΥΡΑΣ - ΓΑΣ ΕΔΕΣΣΑΣ 80-63

1η νίκη για τον Βαφύρα εντός έδρας,δεύτερη στο πρωτάθλημα μετά απο σερί 9 ηττών,κόντρα στον ΓΑΣ Έδεσσας που μπλέκει σε περιπέτειες πλέον.









Ένα καλό 1ο δεκάλεπτο και ένα ακόμα καλύτερο ξεκίνημα στο 2ο,έφερε τους γηπεδούχους απο νωρίς να προηγούνται με διψήφιες διαφορές κλείνοντας το ημίχρονο στο +11(41-30).
Στο 2ο ημίχρονο όπως και στο προηγούμενο ματς με τη Σκύδρα,ο ΓΑΣ Έδεσσας μπήκε δυνατά για ν' ανατρέψει τη διαφορά αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν τη μείωση σε μονοψήφιες διαφορές.Η αντεπίθεση των φιλοξενούμενων συνεχίστηκε και στο 4ο δεκάλεπτο που πήγαν το ματς στον πόντο αλλά η ευστοχία του Βαφύρα απο τα 6,75 (11 τρίποντα) δεν επέτρεψε στην ομάδα της Έδεσσας να διεκδικήσει το ροζ φύλλο με την 3η σερί ήττα να 'ναι γεγονός.Ξεκόλλησε απο την τελευταία θέση ο Βαφύρας που την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται την άλλη ομάδα της Έδεσσας,Πανεδεσσαϊκό,ενώ δυσκολεύουν τα πράγματα για τον ΓΑΣ Έδεσσας που μετά τις διακοπές υποδέχεται τον ΑΟΚ Βέροιας.


ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ:22-14,41-30(ημ.),54-47,80-63

ΓΑΣ Βαφύρας (Σαραπτσής – Τσερνισώφ): Καλαϊτσίδης 8, Καραμπατάκης 12 (4),Ανδριάς 2, Μαρινόπουλος 8, Ζήσκας 11, Κουμπατσιάρης, Παπαδόπουλος 24 (6), Κουρκούτας 15 (1).

ΓΑΣ ΕΔΕΣΣΑΣ 2011 (Σταυρόπουλος – Μπιτέρνας): Δοδόπουλος 9(1),Αργυρός, Βεκόπουλος 7 (1), Δαφνής 4, Δημητρόπουλος 15, Μπίκου, Μποζίνης 2, Τσακώντσης, Υφαντίδης 26 (4).



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *