Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

IALMOPIA LIVE: ΦΟ Αριδαίας - Πανεδεσσαϊκός 71-54. Δείτε το βίντεο του αγώνα [ΒΙΝΤΕΟ]

Με νίκη συνέχισε ο ΦΟ Αριδαίας το απόγευμα του Σαββάτου, επικρατώντας άνετα του Πανεδεσσαϊκού με 71-54 στο κλειστό γήπεδο της Αριδαίας.


Οι γηπεδούχοι μπήκαν όπως συνηθίζουν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και κατάφεραν να προηγηθούν στο ημίχρονο στο +13 (38-25). Η συνέχεια ήταν ανάλογη, με το τελικό 71-54 να δείχνει και την διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες. Από την ομάδα του Π. Βάτση ξεχώρισαν οι Αβραμίδης 18(4) και Αθανασιάδης 14(1), ενώ από την Έδεσσα ο Πέτκος 25(5). Καλή η παρουσία των Μητώνα και Χατζηχαρίση. Για την επόμενη (11η) αγωνιστική ο ΦΟΑ θα αγωνιστεί στα Γιαννιτσά απέναντι στον Μ. Αλέξανδρο, ενώ ο Πανεδεσσαϊκός θα υποδεχθεί την Αλεξάνδρεια στην έδρα του.

Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook: "Πρωτάθλημα ΕΚΑΣΚΕΜ"


ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Βάτσης): Aμπάρης 4, Αβραμίδης 18(4), Σαμαρτζίδης, Τοπαλίδης 8(1), Σαπουντζής 2, Μπεγλόπουλος 7, Παπαβραάμ 8(1), Αθανασιάδης 14(1), Γκαλίτσος 1, Μακρόπουλος 9(1), Αλεξανδρόπουλος, Κανονίδης Γ.

ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ (Αναστασιάδης): Μπίνος, Σιβένας Λ. 2, Τακατζόγλου 6(1), Μπίνος, Γεωργιάδης 3(1), Μπούζμπας 6, Τσάμης 8, Τότλης 2, Πέτκος 25(5), Σιβένας Χ., Θεοδώρου 2.


Δείτε το βίντεο του αγώνα μέσα από την κάμερα του ialmopia:




ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *