Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

Επίδομα θέρμανσης: Ανοίγει το Taxis – Ποιοι θα πληρωθούν πρώτοι

Με δηλώσεις της στον ΑΝΤ1 η Διευθύντρια Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της Γ.Γ. Δημοσίων Εσόδων, Σοφία Σεχπερίδου, προανήγγειλε πως σήμερα Τετάρτη ανοίγει η εφαρμογή του Taxis για το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης.

Όπως πρόσθεσε η ίδια "όσοι κάνουν αίτηση μέχρι 31 Δεκεμβρίου και διασταυρωθούν τα τιμολόγια θα πληρωθούν στις 2 Φεβρουαρίου, ενώ η δεύτερη πληρωμή θα γίνει τον Ιούνιο".

Για την φετινή χρονιά δεν υπάρχει προκαταβολή για την προμήθεια πετρελαίου, ενώ το επίδομα θα το πάρουν λιγότεροι δικαιούχοι, και μάλιστα θα πάρουν μικρότερες ποσότητες πετρελαίου.


imerisia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *