Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

IALMOPIA LIVE: Στην όμορφη παρουσίαση του βιβλίου της Βασιλικής Κούτρη στην Αριδαία [ΒΙΝΤΕΟ - ΕΙΚΟΝΕΣ]

Το ialmopia.gr ήταν εκεί...


Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (20/12) με μεγάλη επιτυχία η παρουσίαση του βιβλίου της Βασιλικής Κούτρη με τίτλο "Ματθίλδη" από τις Εκδόσεις Μολύβι.


Η εκδήλωση έγινε στο Hotel Lidra στην Αριδαία σε μια όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα, ενώ ο κόσμος που παρευρέθηκε γνώρισε από κοντά το "Ματθίλδη", ένα ιστορικό μυθιστόρημα που είναι βασισμένο σε μια αληθινή ιστορία.


Βασιλική Κούτρη: "Αισθάνομαι την ανάγκη να απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο της περιοχής μας που η προσέλευσή του στη παρουσίαση του βιβλίου μου με τίτλο "Mατθίλδη", ξεπέρασε κάθε προσδοκία! Επίσης ευχαριστώ από καρδιάς τους φίλους που βοήθησαν ώστε η βραδιά να αποδειχθεί εξαιρετικά επιτυχής. Την Ελένη Παλατσίδου, τον Γιάννη Νικολαίδη, τη Σοφία Παυλίδου και τον Χρήστο Ριζάκη. Καλά Χριστούγεννα σε όλους!"


Δείτε το βίντεο - αφιέρωμα που ετοιμάσαμε μέσα πάντα από την κάμερα του ialmopia:








Δείτε φωτογραφίες από την παρουσίαση του βιβλίου:





































ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *