Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016

Αύξηση του τουρισμού στα Λουτρά Πόζαρ

Αυξημένη ήταν η κίνηση τουλάχιστον 30% σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια για τον τουρισμό στα λουτρά Πόζαρ. 
 
Πολύς ήταν ο κόσμος ο οποίος προτίμησε να περάσει τις γιορτές των Χριστουγέννων στην Λουτρόπολη. Άλλωστε σύμφωνα με πληροφορίες μας η πληρότητα πλησίασε το 90% στα καταλύματα. Η κίνηση στην Εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Αριδαίας ήταν μεγάλη καθώς και ο κόσμος που κινούνταν στον Λουτράκι. Σίγουρα βοήθησε και ο καλός καιρός καθώς πάρα πολλοί προτίμησαν να κάνουν τα ζεστά τους λουτρά στις εξωτερικές πισίνες οι οποίες ήταν κατάμεστες. Σε αυτό το κλίμα δούλεψαν και τα καταστήματα εστίασης καθώς και τα καφέ μιας και επικρατούσε το αδιαχώρητο. Αυτό συνεχίστηκε και τις επόμενες μέρες μέχρι τα και τα Φώτα όπου υπάρχει πληρότητα. 
 
Έτσι αυτή η αύξηση των τουριστών σε συνάρτηση με την επιμήκυνση της διαθεσιμότητας για τουλάχιστον 6 μέρες δημιουργεί έξτρα έσοδα στις επιχειρήσεις σε μια εποχή όπου είναι πολύτιμα. Τέλος βοήθησαν και τα καταλύματα τα οποία μείωσαν κατά πολύ τις τιμές τους και έτσι έδωσαν την δυνατότητα σε ακόμη περισσότερους τουρίστες να επιλέξουν τα Λουτρά. Ίσως μελανό σημείο αποτελεί το γεγονός ότι σε αρκετές περιόδους των εορτών παρατηρήθηκε πρόβλημα στην αποκομιδή των σκουπιδιών στην Αριδαία αλλά και φαινομένων εγκατάλειψης όπως το σιντριβάνι της κεντρικής πλατείας Αριδαίας που μετατράπηκε σε σκουπιδότοπο. Ακόμη σε καμιά περίπτωση το κέντρο της πόλης δεν μοιάζει με στολισμένο τοπίο. 
 
Η Δημοτική αρχή κατάφερε σε ένα ακόμη κομμάτι που ευαγγελιζόταν την επιτυχία να αποτύχει. Θα πρέπει να καταλάβουν ότι για να έρθουν οι τουρίστες από το Λουτράκι στην Αριδαία κάτι πρέπει να τους προσφέρεις. Πλέον η ευθύνη είναι συλλογική και βαρύνει το σύνολο του συνδυασμού του κου Μπίνου. Όσοι κατέχουν θέσεις ευθύνης θα πρέπει να ξέρουν πως έχουν και μερίδιο στις αποτυχίες...
 
 
 
απο την εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *