Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

Το "ευχαριστώ" της Νένας Χρονοπούλου στον υπνοθεραπευτή – ψυχοθεραπευτή Δημήτρη Κίμογλου από την Αριδαία!

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Νένας Χρονοπούλου για τη θεραπεία του γιου της και το «μικρό θαύμα» 






Ο γιος της Νένας Χρονοπούλου είναι σήμερα 12 χρονών, ένα παιδί με ειδικές ανάγκες και εξαρτώμενος άμεσα από τη μαμά του, της εμπιστεύτηκε το χέρι του και εδώ και δύο μήνες παρουσιάζει σημαντικά σημάδια βελτίωσης στην ομιλία και την εκδήλωση των συναισθημάτων του, σκορπώντας μεγάλη χαρά στην οικογένεια του.


Πρόκειται για ένα «μικρό θαύμα» όπως λέει η ηθοποιός, στη Δήμητρα Δάρδα σε καθημερινή εφημερίδα, το οποίο οφείλεται στον υπνοθεραπευτή – ψυχοθεραπευτή Δημήτρη Κίμογλου. Ο γιος της υποβλήθηκε σε μια νέα πρωτοποριακή ιατρική θεραπεία και τα αποτελέσματα ήταν άμεσα από την πρώτη κιόλας επίσκεψη τους στο ιατρείο του επιστήμονα από την Αριδαία.

«Πήγαμε οικογενειακώς στον γιατρό τον περασμένο Δεκέμβριο, ύστερα από πολύ ψάξιμο στο διαδίκτυο. Το δοκίμασα πρώτη εγώ και μετά ο γιος μου, γιατί ήθελα να πεισθώ για τα άμεσα αποτελέσματα».


«Ο γιατρός μέσω ηχητικών κυμάτων κατάφερε να κατεβάσει τα hertz του εγκεφάλου μου και για πρώτη φορά ύστερα από χρόνια νιώθω ήρεμη, χαρούμενη, ψύχραιμη. Οι άσχημες αναμνήσεις του παρελθόντος εξατμίστηκαν κι ήταν σαν να πήρε τον πόνο από την ψυχή μου. Έχω κλάψει πολύ στη ζωή μου για γεγονότα που άφησαν βαθιές χαρακιές μέσα μου. Μετά τη θεραπεία έκλεισαν» εξομολογείται η Νένα Χρονοπούλου.


Όταν έφτασε η σειρά του μικρού, πείστηκε να υποβληθεί στη θεραπεία μόνο αν κρατούσε το χέρι του μπαμπά του, όπως ο ίδιος θεωρεί τον Τάσο Μητρόπουλο. Ο πρώην ποδοσφαιριστής δεν έφυγε στιγμή από δίπλα του. «Εμπιστεύτηκα το παιδί μου σ’ αυτόν τον σοβαρό επιστήμονα για να μπορέσει να απαλλάξει την παιδική του ψυχή από το στρες και τη στεναχώρια που νιώθει, επειδή δεν μπορεί να κάνει πράγματα, όπως τα άλλα παιδάκια»!
 
«Ο Δημήτρης Κίμογλου κατάφερε να «κοιμίσει» τον Χρηστάκο τόσο εύκολα όσο ο ίδιος αναπνέει. Σήμερα, έναν μήνα μετά, ο γιος μας είναι πιο χαρούμενος. Πιο εκδηλωτικός στα συναισθήματα και μας μιλάει περισσότερο, ολοκληρώνει τις προτάσεις του και φυσικά αυτό εξελίσσεται καθημερινά με τη βοήθεια των καταπληκτικών δασκάλων στο σχολείο του. Τώρα δείχνει ότι έχει αυτοπεποίθηση. Πριν είχε ένα φόβο που προερχόταν από την πρόωρη γέννηση του, τη θλίψη στο σπίτι μας, αλλά και την απώλεια του βιολογικού μπαμπά του» καταλήγει η Νένα.


 
Δημήτρης Κίμογλου:


"Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην αγαπημένη μου φίλη Νένα Χρονοπούλου για όλα αυτά τα υπέροχα που αναφέρει για εμένα και το σύστημα 7 στην σημερινή εφημερίδα Espresso, Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδια μου για όλα!"



 
 
www.gossip-tv.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *