Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

Μεγάλη κίνηση ανθρωπιάς από τον ΣΦ ΠΑΟΚ Αριδαίας - ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Βοηθάμε την 3χρονη Ειρήνη από την Αριδαία

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δίνει σε κάθε εντός έδρας αγώνα τη δυνατότητα στους φιλάθλους του Δικεφάλου να βοηθήσουν έναν συνάνθρωπό μας που το έχει πραγματικά ανάγκη, μέσω του PAOK Action. Μέρος των εσόδων από κάθε εντός έδρας αγώνα, διατίθεται για την ενίσχυση ανθρώπων που χρειάζονται ιατρική περίθαλψη και υποστήριξη.

Στο ματς εναντίον του Αστέρα Τρίπολης (27.02, 19:30) μέρος των εσόδων θα διατεθεί για την 3χρονη Ειρήνη από την Αριδαία, η οποία πάσχει από νωτιαία μυϊκή ατροφία.

Όλοι μαζί στεκόμαστε δίπλα σε αυτήν και την οικογένειά της!


Ευχαριστήριο του ΣΦ ΠΑΟΚ Αριδαίας:


Ο σύνδεσμος φίλων ΠΑΟΚ Αριδαιας Χρ. Τάκος ευχαριστεί την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα του συνδέσμου για βοήθεια προς την μικρή Ειρηνουλα.
 
O Π.Α.Ο.Κ. ΔΕΝ EINAI MONO ΜΠΑΛΑ ..Η ΜΠΑΛΑ EINAI ΜΟΝΟ Η ΑΦΟΡΜΗ.. 
O Π.Α.Ο.Κ. ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ EINAI ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ! 
ΣΦ ΠΑΟΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ 



ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *