Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

Ο Γιώργος Μουρουζίδης στον ΑΟ Μυκόνου

Και επισημα πλεον ανηκει στο ροστερ του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ ο υψηλοσωμος ταλαντουχος επιθετικος της Δοξας Μαυροβουνιου 26χρονος Γιωργος Μουρουζιδης.


Αφου υπηρξε το ΄'μηλον της εριδος'' για πολλες ομαδες της περιοχης επελεξε το νησι των ανεμων για αν συνεχισει την καριερα του. Ηδη εδω και 15 μερες περιπου βρισκεται στο νησι κια εχει ενταχθει στο ροστερ της ομαδος. Στην φωτο με τον προεδρο Αλεξανδρο Κουκα και τον γενικο αρχηγο της ομαδος Πετρο Γιαβρουτα.

Ο Αθλητικός Όμιλος Μυκονου εύχεται να είναι υγιής και να βοηθήσει την ομάδα μας με την ποιότητα και την εμπειρία του να επιτύχει τους στόχους της.



ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΟΥΡΟΥΖΙΔΗΣ''Ευχαριστω την Δοξα Μαυροβουνιου''


''Θελω να ευχαριστησω κατα κυριο λογο τον προεδρο της ομαδος Τεο Δανιηλιδη και τον προπονητη μου Τασο Κουκουλη για την απολυτη στηριξη τους σε αυτην μου την αποφαση... Για το απολυτως φιλικο και οικογενειακο κλιμα που μου εδωσαν στην ομαδα... Ενα μεγαλο ευχαριστω στους συμπαικτες μου για το υπεροχο μισο της σεζον.. Και τους ευχομαι καλη επυτιχια και να φερουν το πρωταθλημα εκει που πρεπει...''



Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook: "Πρωταθλήματα ΕΠΣ Πέλλας"


επιμέλεια:ΧΑΡΑ ΜΑΤΕΝΤΖΟΓΛΟΥ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *