Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

Α ΕΚΑΣΚΕΜ: Συναρπαστικός ο αγώνας του Ζαφειράκη με τον Φ.Ο Αριδαίας [ΒΙΝΤΕΟ]

Ένα τρομερό σε εξέλιξη και ανατροπές παιχνίδι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρέθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου στο κλειστό γυμναστήριο Νάουσας.

Η ομάδα basket του Ζαφειράκη αντιμετώπισε την πρωτοπόρο ομάδα του πρωταθήματος Φ.Ο Αριδαίας και πάλεψε μέχρι το τέλος για τη νίκη. Ο Ζαφειράκης ξεκίνησε με τους Σκουλαριώτη, Μουρατίδη, Τούφα, Σιδηρόπουλο, Ζαχαριάδη. Από την αρχή του παιχνιδιού οι 2 ομάδες πάλευαν σε κάθε φάση, σκληρές άμυνες, πάθος, δύναμη και εντάσεις ήταν τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού.


Σε ένα παιχνίδι που καμία από τις δυο ομάδες δεν κατάφερε να πάρει διαφορά, οι φίλαθλοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα πολύ δυνατό θέαμα που βρήκε στο τέλος νικητή την ομάδα Φ.Ο Αριδαίας με 70-78. Παράπονα απο τη διαιτησία των Ντόγκα-Μητώνα απο την πλευρά του Ζαφειράκη, για λάθη κατά της ομάδας σε κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού. Τα δεκάλεπτα (14-14) (32-35) (51-51) (70-78)


Ζαφειράκης: Μουρατίδης-14, Ζαχαριάδης-2, Τούφας-17, Λιόλιος-6, Ζιάννης-12, Βάιγκαντ-7, Χειμαριός-1, Σιδηρόπουλος-8, Σκουλαριώτης-3

ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ: Αμπάρης 6, Αβραμίδης 6(2), Σαμαρτζίδης, Τοπαλίδης 13, Μπεγλόπουλος 7, Παπαβρααμ 4, Αθανασιάδης 7, Αλεξανδρόπουλος, Μακρόπουλος 29(3), Τζάτσης 6(2)


Δείτε το βίντεο του αγώνα:





πηγη: inaoussa.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *