Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

Μ. Αλ. Αρσενίου - Δόξα Μελισσίου 2-1

ΜΙΛΗΣΕ Η ΕΔΡΑ-ΗΓΕΤΗΣ Ο ΜΑΚΗΣ ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ αλωσε το γηπεδο
Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook: "Πρωταθλήματα ΕΠΣ Πέλλας"


Σε ενα συναρπαστικο παιχνιδι με ολα τα στοιχεια του ντερμπι νικητης αναδειχθηκε ο Μ.Αλ.Αρσενιου επι της πρωτοπορου Δοξας Μελισσσιου με σκορ 2-1.. Το παιχνιδι ειχε απ ολα αφου οι 300 περιπου φιλαθλοι που το παρακολουθησαν γκολ και θεαμα.. Στο πρωτο μερος οι γηπεδουχοι ειχαν μια ελαφρια υπεροχη αφου η ταξιαρχια του Σακη Δημτσουδη ειχε κλειστει πισω και επαιζε κυριως αμυνα.σε αντιθεση με τους γηπεδουχους που πιεζαν περισσοτερο.Στο πρωτο μερος που βρηκε και τους δυο αντιπαλους με λευκη ισοπαλια οι φιλοξενουμενοι διαμρτυρονται και για ενα τρεμα που δεν τους καταλογιστηκε αφου υποστηριζουν πως η μπαλα ειχε περασει στον αερα απο την γραμμη του τερματος σε απευθειας εκτελεση φαουλ απο τον Κωστα Φαβα.

Το κυριως παιχνιδι παιχτηκε στην επαναληψη οπου επιτευχθηκαν και τα 3 τερματα του αγωνα. Οι γηπεδουχοι ανοιξαν νωρις το σκορ με σουτ του Στελιου Ρετζια απο πλαγια το οποιο ετα απο κονρα κατεληξε στα διχτυα. Μετα το γκολ ακολουθησε λεκτικη συρραξη των παικτων των 2 ομαδων που πηρε εντονες διαστασεις με αποτελεσμα την 10' διακοπη του αγωνα αφου ο διαιτητης Θεολογου με τοςυ εποπτες κατεφυγαν στα αποδυτηρια. Οταν συνεχιστηκε ο αγωνας οι γπεδουχοι ζευγαρωσαν τα τερματα τους νε τον ηγετη του αγωνα το ''πολυβολο'' Μακη Καρυπιδη που με ενα καταπληκτικο ψηλοκρεμαστο σουτ σχεδον απο το κεντρο ξεγελασε τον Δομουκτσιδη και διπλασοασε τα τρεματα τυης ομαδος του .Μετα απο λιγα λεπτα ομως ηρθε η απαντηση του Μελισσιου με τον εμπειρο Κωστα Φαβα να μειωνει σε 2-1 λεγοντας χαρακτηριστικα''Ειμαστε κι εμεις εδω''. Ανεβαζοντας ακομη περισσοτερο την ανδρεναλινη μεχρι και το τελευταιο σφυριγμα της ληξης Οι φιλοξενουμενοι διαμαρτυρονται για την φαση του γκολ .Ενω και οι γηπεδουχοι εξεφρασαν τα παραπονα τους στον διαιτητη για την ανεκτικοτητα του στους παικτες και τον παγκο των αντιπαλων.

Στο σημειο της διακοπης ο Γιωργος Καρυπιδης που βρισκοταν στον παγκο του Αρσενιου αντικρυσε την κοκκινη καρτα και αποβληθηκε απο τον αγωνιστικο χωρο ενω ειχαμε και την παρουσια αστυνομικης δυναμης μετα την συμπλοκη.

Η ομαδα του Αρσενιου αγωνιζοταν με σημαντικες απουσιες αφου εκτος λογω τραυματισμων ηταν ο Καμπαλης Θοδωρος Ιγνατιαδης Φορης και Σαριδης Νικος .

Μετα τον αγωνα ακολουθησε τραπεζι για την ομαδα του Αρσενιου αφου με αυτην την νικη μπαινει για τα καλα και παλι στο παιχνιδι της ανοδου.

Η διαιτησια του αγωνα ηταν των Θεολογου,Τετραγωνη.Πιλτση

Μ.ΑΛ.ΑΣΕΝΙΟΥ(Κωστας Αλεξανδριδης) Καρυπιδης Γ. Καρυπιδης Ε. Γατσος Γιαννελης(80' Γεωργιου) Κατιρτζογλου Λασκα Ορφανιδης Ρετζια Χαραλαμπιδης Καραφουλιδης (70' Σαριδης) Μιχαηλιδης.

ΔΟΞΑ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ(Σακης Δημτσουδης) Δομουκτσιδης Χατζηδακης Φουρερας Κερτος Βερβελης Φαβας Μαμης (70' Λιτοβολης) Μουρατιδης Σελγκου (80' Μαλαμας)Χαρμανας Χατζηπετρου(45' Ρομαντζης)

επιμέλεια: ΧΑΡΑ ΜΑΤΕΝΤΖΟΓΛΟΥ


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *