Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

Το Σάββατο 27 Φλεβάρη είναι αφιερωμένο στα παιδιά της Αλμωπίας...

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ…

Το Σάββατο 27 Φλεβάρη είναι αφιερωμένο στα παιδιά της Αλμωπίας. Στα παιδιά που μπορούν να τρέξουν, να παίξουν, να χαρούν, να αθληθούν αλλά και στα άλλα που δεν μπορούν ˙ που παραμένουν καθηλωμένα σ΄ ένα καρότσι, που δεν μπορούν να δουν και να καταλάβουν πως είναι τα χρώματα, που δεν μπορούν να μιλήσουν για να πουν τι σκέφτονται και τι νιώθουν.

Γι αυτά τα παιδιά που χρειάζονται την αγάπη, τη φιλία, τη συνεργασία και το χαμόγελό μας, ενώνουμε τα χέρια και διοργανώνουμε μια όμορφη βραδιά τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν στην ολοκλήρωση της πολυαισθητηριακής αίθουσας του Ειδικού Σχολείου Αριδαίας.

Το ενδιαφέρον, η μεγαλοψυχία και η στήριξη του κόσμου της Αλμωπίας στην προσπάθειά μας αυτή, ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Είμαστε πολύ κοντά στο να τελειώσει το έργο και να μείνει στις επόμενες γενιές του τόπου μας.

Σας προσκαλούμε και σας περιμένουμε όλους στην αίθουσα δεξιώσεων ΠΑΝΘΕΟΝ.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *