Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

Δημοπρατείται την Τρίτη, 5/4, το έργο αποκατάστασης χειμάρρου «Πηγή Μαργαρίτας» στην Τ.Κ. Αλώρου συνολικού Π/Υ 35.000,00 €

Την Τρίτη, 5/4 δημοπρατείται το έργο με τίτλο «Εργασίες αποκατάστασης χειμάρρου ‘Πηγή Μαργαρίτας’ στην περιοχή Τ.Κ. Αλώρου».

Είναι ένα έργο συνολικού προϋπολογισμού 35.000,00 € το οποίο υλοποιείται από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας και χρηματοδοτείται από πόρους που εξασφαλίστηκαν για την αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών από θεομηνίες στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Ειδικότερα, το έργο αφορά τον καθαρισμό και την επαναφορά της υδραυλικής διατομής του ρέματος «Πηγή Μαργαρίτας» έτσι, ώστε, να αυξηθεί η παροχετευτικότητά του. Επίσης, θα πραγματοποιηθούν εργασίες εκσκαφών κοίτης και αποκατάστασης αναχωμάτων, με συνολικό μήκος επέμβασης τα 1000 μέτρα.

Το επόμενο διάστημα θα ακολουθήσει η δημοπράτηση κι άλλων έργων και επεμβάσεων σε περιοχές της Π.Ε. Πέλλας ανάλογα με τις ανάγκες που έχουν εντοπιστεί και τα διαθέσιμα μέσα.

Σε σύντομη αναφορά του για το έργο ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης υπογράμμισε τις προσπάθειες που καταβάλλει η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας ώστε, παράλληλα, με το έργο αντιπλημμυρικής θωράκισης της Αλμωπίας προϋπολογισμού 11.000.000,00 € που υλοποιείται, να γίνουν κι άλλες παρεμβάσεις που θα αποτελέσουν μια συνολική επέμβαση για την αντιπλημμυρική θωράκιση της Πέλλας.
 
 
 
 
 απο Logospellas.gr
 
 
 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *