Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

Μπορείτε να πληρώσετε με κάρτα το νερό στην ΔΕΥΑ Αλμωπίας

Η Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας στην προσπάθειά της να διευκολύνει ακόμα περισσότερο τους καταναλωτές της, τους ενημερώνει ότι πλέον έχουν τη δυνατότητα να κάνουν τη συναλλαγές τους και με κάρτα. Ήδη, έχει τοποθετηθεί στα ταμεία μας ειδικό μηχάνημα που δέχεται κάρτα, το οποίο προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια, περισσότερη ευελιξία και καλύτερη εξυπηρέτηση.

Επιπλέον, η Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας υπενθυμίζει στους καταναλωτές της που έχουν οφειλές, ότι έχουν τη δυνατότητα να τις πληρώνουν έναντι κατόπιν σχετικής ρύθμισης. Η διαδικασία για τις ευνοϊκές ρυθμίσεις είναι πολύ απλή και μπορείτε να ενημερωθείτε εκτενώς στα γραφεία μας που βρίσκονται στο υπόγειο του Δημαρχείου (Αριδαία, Πλατεία Αγγελή Γάτσου – Τηλ. υπηρεσίας 2384024590 – Το νέο και επίσημο e-mail: deyaalmopias1@gmail.com). 

Παράλληλα, η Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας καλεί τους ιδιοκτήτες ακινήτων καθώς και τους ενοικιαστές τους, να προσέλθουν στο Λογιστήριο της Επιχείρησης, για να τακτοποιήσουν τα στοιχεία έκδοσης των λογαριασμών ύδρευσης και αποχέτευσης τους, ώστε να αποφευχθεί η επιβάρυνση των ιδιοκτητών των αντίστοιχων ακινήτων. «Προσπαθούμε καθημερινά να διευκολύνουμε τις συναλλαγές μας με τους συμπολίτες μας και ταυτόχρονα να τους βοηθήσουμε στην αποπλήρωση των οφειλών τους. Στόχος μας είναι η βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών, η οποία θα επιτευχθεί μόνο με συλλογική προσπάθεια και συνεργασία», δήλωσε ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας κ. Χρήστος Γεωργίου.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *